HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2017.08.14 20:02 Frissítve: 2017.08.14 21:01

Újpest: a gyerekek vevők Erős Károly mentalitására

Ebben a szezonban Erős Károly, az Újpest korábbi középpályása irányítja az UTE U19-es labdarúgócsapatát. Az egykori közönségkedvenc edzőként a pályán tőle látott mentalitást akarja átadni.

 

„Megtiszteltetés, hogy az UTE U19-es, végzős korosztályát vezethetem – idézi Erős Károlyt az UTE Labdarúgó Akadémia Facebook-oldala. – Számomra ez szakmai előrelépés, és köszönöm a lehetőséget. Nagyon fontos lépcsőfok ez a játékosok számára, hiszen jövőre sokuknak már a profi labdarúgásban kell megállni a helyüket. Minden egyes nap azt sulykolom beléjük, hogy a legfontosabb, hogy felnőjenek az előttük álló feladathoz. A leglényegesebb a kitartás, hiszen előbb-utóbb mindenkinek eljön a lehetőség, amivel élni kell. Ekkor viszont készen kell állni arra, hogy megmutassák magukat.

Fontos, hogy a szakmai munka mellett emberileg is nevelni akarjuk a játékosokat. Minél többet szeretnék megtanítani és átadni abból a húszéves pályafutásból, amit magamba szívtam. Ahogy látom a gyerekek nagyon vevők az általam képviselt mentalitásra. Azt gondolom, többet is kaptam, mint amit vártam.

Az idénytől azt várom, hogy azt az UTE-stílust vigyük tovább, amit az elmúlt években a szakmai stáb elkezdett kialakítani. A nézők azt a megalkuvást nem tűrő játékot lássák a pályán, ami mindig is jellemezte az Újpestet. Hiszen ez a klub mindig is Magyarország legnagyobb egyesülete lesz.”

2019.02.19 14:43:54

Labdarúgó NB I PÓR KÁROLY

Riccardo Guffanti márciustól már az edzőképzés hallgatóinak is oktatja a scoutingot.

2019.02.19 21:21:12

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. Minden különösebb felhajtás nélkül járták a pályákat, figyelték a kölyköket.

2019.02.19 21:15:17

Labdarúgó NB I BERTA MIHÁLY

ALAPVONAL. Csakhogy akinek a történetéből városi legenda lesz, a nadrágjából divat, a pályafutásából meg példa, annak nemcsak arra kell odafigyelnie, hogy mit tesz, hanem arra is, meddig.

2019.02.18 21:18:24

Labdarúgó NB I CSILLAG PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. A Fradinak lőtt ollózós gólja megvillantotta az ismerős varázst.