Újpest: a genki csatár örül a lila-fehérek ajánlatának is

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.27. 21:57
Mint beszámoltunk róla, a Brann Bergen is bejelentkezett Kim Ojóért, ám a Racing Genk nigériai csatára büszke rá, hogy az Újpest is érdeklődik iránta. Azt követően ugyanis, hogy a támadó az egyik közösségi portálon bejelentette, hogy a norvég csapat ajánlatot tett érte, megosztotta a lila-fehérek megkeresését is.

„Az Újpest FC is nagyszerű ajánlatot tett értem ma. Remek dolog tudni, hogy ilyen nagy klubok, fantasztikus csapatok látnának szívesen” – osztotta meg rajongóival Kim Ojo, aki korábban arról is beszámolt, hogy menedzsere segítségével hozza meg a folytatásról szóló döntést.Kim Ojo, aki korábban arról is beszámolt, hogy menedzsere segítségével hozza meg a folytatásról szóló döntést.

Mint arról korábban beszámoltunk, a középcsatárt kereső újpesti klub ma estig vár választ Ojótól, tovább nem várnak a 25 éves futballistára.

Nagy kérdés, hogy a futballista (és a menedzsere) mi alapján dönt majd. Az biztos, hogy a bergeni egyletnél nem akadnának beilleszkedési gondja, hiszen innen igazolt 2013 januárjában – 1.2 millió euró ellenében – a Genkhez, ahol nem váltotta meg a világot. Míg Norvégiában két teljes szezon 69 meccsén (bajnoki és kupa) 33 gólt ért el, másfél év alatt Belgiumban 9 meccsen szerzett egy találatig jutott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik