Újpest: A Fradi és a Videoton mindig megvásárolja a legjobbakat – Vignjevics

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.06.02. 11:25
null
Vignjevics jövőre harcba száll a bajnoki címért és a kupagyőzelemért (Fotó: Ujpestfc.hu)
Amíg a Ferencváros és a Videoton megvásárolja a legjobb futballistákat, addig az Újpest más játékospolitikával inkább a csapat fejlesztésén dolgozik, nyilatkozta Nebojsa Vignjevics. A szerb szakember a klub hivatalos honlapján úgy fogalmazott, örül, hogy véget ért a sok problémával járó szezon.

 

„Annak örülök, hogy vége a szezonnak, hiszen sok problémával kellett szembenéznünk. A FIFA-szankció miatt nem tudtunk új játékosokat igazolni nemcsak a nyár folyamán, hanem télen sem. Nehezen indult a bajnokság, nem játszhattunk otthon a stadionfelújítás miatt, és az első két vereséget követően sokan már a kiesésünkről beszéltek. Majd az azt követő győzelmi szériánk után már az európai futballporondról… Aztán újra terítékre került a csapat jövője, és sajnos a játékosaim fejébe is betette magát a gondolat, így ezzel sokat kellett foglalkoznunk” – nyilatkozta Nebojsa Vignjevics, az Újpest szerb edzője.

A szakember szerint több mérkőzésen is győzelmet érdemelt volna a csapata, de sajnálja, hogy a Magyar Kupát sem sikerült megnyerni. „Jól játszottunk, jobbak voltunk a Vasasnál, de nem mi jutottunk be a legjobb négybe” – tette hozzá.

Úgy véli, több játékosa is fejlődött, a csapat sokat tanult a bajnoki idényből. „A nyáron már igazolhatunk, de nehéz lesz felvenni a versenyt a Fradival vagy a Videotonnal, mert ezek a klubok mindig megvásárolják a legjobb futballistákat Magyarországon. Nekünk más az ez irányú politikánk, mi sokkal inkább a csapat fejlesztésén dolgozunk. Az új idényben szeretnék a bajnoki címért harcba szállni és a kupát is újra szeretném elhozni Újpestre.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik