Újpest: A Debrecennek is akad gyenge pontja - Vignjevics

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.11.03. 08:11
Nebojsa Vignjevics, a labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest szerb vezetőedzője szerint bár minőségi labdarúgók alkotják a bajnoki címért küzdő DVSC-Tevát, nekik is vannak gyenge pontjaik, amelyeket ha sikerül kihasználni, megnyerhetik a mérkőzést.

„Nehéz meccs lesz, nagyon jó csapatnak tartom a Debrecent. Sok minőségi és tapasztalt játékos szerepel ott, nem véletlenül küzd a bajnoki címért. Jól birtokolják a labdát a debreceniek, a kontráik is veszélyesek, főleg Ibrahim Sidibe és Kulcsár Tamás miatt, de mögöttük Selim Bouadlának és Szakály Péternek sem szabad nagy teret hagynunk. Persze vannak gyengébb pontjaik is, azokat kihasználva kell majd megnyernünk a meccset” – nyilatkozta a mérkőzés előtti edzés után Nebojsa Vignjevics az ujpestfc.hu-nak.Nebojsa Vignjevics az ujpestfc.hu-nak.

„Jobb a hangulat a győzelmek után, így persze könnyebb dolgozni az edzéseken is – a két siker viszont semmit nem jelent, ha nem folytatjuk a kemény munkát. Ahogy már mondtam, a játékosok nem felejtettek el focizni korábban sem, most viszont a győzelmekkel már magabiztosabbak is lettek, ez pedig nagyon fontos. Bízom benne, hogy a szurkolóink ugyanúgy nagy segítségünkre lesznek hazai pályán, mint az MTK ellen, mert a Debrecen elleni győzelemhez szükségünk lesz rájuk is. Sérültjeink közül talán Vermes Krisztián és Filip Sztaniszavljevics ott lehet a keretben, de nem szeretnék sírni a hiányzók miatt, az a csapat lesz a legjobb, akik kezdőként ott állnak majd a pályán vasárnap. Az a legfontosabb, hogy a saját játékunkat játsszuk a DVSC ellen is. Valószínűleg jobbnak kell lennünk, mint múlt héten az MTK ellen, de szerintem képesek vagyunk megnyerni a holnapi meccset" – tette hozzá a szerb vezetőedző.

LABDARÚGÓ NB I, 13. FORDULÓ – PROGRAM
Időpont Mérkőzés (Tv) Játékvezető
November 1., péntek
19.00 Lombard Pápa–Kecskeméti TE-Phoenix Mecano 3–1 Farkas Ádám
November 2., szombat
14.00 Diósgyőri VTK–Ferencváros 1–4 Andó-Szabó Sándor
16.00 Mezőkövesd–Pécsi MFC 0–1
Bognár Tamás
16.00 Kaposvári Rákóczi–Videoton 1–0 Németh Ádám
18.00
Puskás Akadémia FC–MTK 1–1 Erdős József
20.00
MVM Paks–Szombathelyi Haladás 0–1
Kassai Viktor
November 3., vasárnap
16.30 Újpest–DVSC (Tv: M1) Vad II István
18.30
Budapest Honvéd–Győri ETO FC (Tv: Sport2)
Solymosi Péter
TABELLA ♦ GÓLLÖVŐLISTA ♦ MENETREND ♦ EREDMÉNYEK
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik