Szerhij Rebrov-interjú; Dárdai Palkó bemutatkozhat a magyar élvonalban

S. T. J.S. T. J.
Vágólapra másolva!
2021.01.05. 23:10
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.

Interjút adott lapunknak Szerhij Rebrov. A Ferencváros vezetőedzője még az előtt nyilatkozott, hogy csapatával elutazott a marbellai edzőtáborba. A helyszínt jól ismeri a szakember, hiszen annak idején a Dinamo Kijevvel többször készültek ott. A tréner elmondta, noha játékosaitól azt kérte, a téli szünetben lazítsanak, legyenek a családjukkal, ő maga a szabadság alatt is állandó kapcsolatban állt a stábtagokkal és vezetőkkel, s a találkozók elemzésétől sem sikerült elszakadnia. Szóba került az is, hogy Tokmac Nguen iránt több klub élénken érdeklődik, megkérdeztük Rebrovot, mit gondol, a játékos a Ferencvárosban marad-e?
Interjút adott lapunknak Szerhij Rebrov.
A Ferencváros vezetőedzője még az előtt nyilatkozott, hogy csapatával elutazott a marbellai edzőtáborba. A helyszínt jól ismeri a szakember, hiszen annak idején a Dinamo Kijevvel többször készültek ott. A tréner elmondta, noha játékosaitól azt kérte, a téli szünetben lazítsanak, legyenek a családjukkal, ő maga a szabadság alatt is állandó kapcsolatban állt a stábtagokkal és vezetőkkel, s a találkozók elemzésétől sem sikerült elszakadnia. Szóba került az is, hogy Tokmac Nguen iránt több klub élénken érdeklődik, megkérdeztük Rebrovot, mit gondol, a játékos a Ferencvárosban marad-e?

Huszonöt évvel azután, hogy Dárdai Pál utoljára pályára lépett az NB I-ben, három fia közül a legidősebb, ifjabb Dárdai Pál, vagy ahogy szinte mindenki ismeri, Palkó bemutatkozhat a magyar élvonalban. A 21 éves támadó ugyanis a Mol Fehérvár játékosa lett, noha a holland és az osztrák élvonalba is hívták. A pályafutása során először Németországon kívül játszó szélső összesen 12 felnőttmeccsel a háta mögött intett búcsút a Herthának. Hogy mivel indokolta a váltást és mit szólt döntéséhez édesapja, az is kiderül cikkünkből.

Az, hogy inog a győri kispad Danyi Gábor alatt, nem újdonság, hiszen már az ősz folyamán felreppentek olyan hírek, hogy az ETO nem feltétlenül a jelenlegi edzővel képzeli el a jövőt. Pedig a csapat minden nehézség ellenére meccsről meccsre jobb formába lendült, és tovább szaporította veretlenül megvívott Bajnokok Ligája-mérkőzései számát. A Siófok máris bejelentette, három plusz két éves szerződést köt Danyival, aki lapunknak azt ígérte, az idény végén elmondja, miért válnak el útjaik az ETO-val.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik