Szabics: Három éven belül bajnoki cím!; Gulácsiék ráhajtanak az aranyra

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2021.04.02. 23:05
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.

Munkába állt Szabics Imre, a Mol Fehérvár új vezetőedzője. A korábbi válogatott csatár Ausztriából futott be, és Somogyi Zsoltnak őszintén beszélt a klub céljairól, a Ferencvárossal való versenyfutásról és a munkamegosztásról segítőivel, Juhász Rolanddal és Torghelle Sándorral.
Munkába állt Szabics Imre, a Mol Fehérvár új vezetőedzője.
A korábbi válogatott csatár Ausztriából futott be, és Somogyi Zsoltnak őszintén beszélt a klub céljairól, a Ferencvárossal való versenyfutásról és a munkamegosztásról segítőivel, Juhász Rolanddal és Torghelle Sándorral.

Marco Rossival Babják Bence vette át a márciusi három vb-selejtező tanulságait. A lengyel, a San Marinó-i és az andorrai riválisról, Kalmár Zsolt sérüléséről és a lehetséges Eb-csapatról egy oldalon.

Az RB Leipzig igazi aranyrangadót vív a Bayern Münchennel. Gulácsi Péter és Willi Orbán (továbbá a sérült Szoboszlai Dominik) együttesének a sérült Robert Lewandowskival nem kell számolnia, egyébként azonban teljes fegyverzetben érkezik Lipcsébe a BL-győztes. Elemzés, vélemények és infografika a Bundesliga szombati csúcsmeccséről.

Kapás Boglárkát motiválja, hogy ma még többen előtte járnak 200 pillangón. A világbajnok úszó nagy reményekkel indul Tokióba, ha már egyszer korábbi gyorsúszószámaival ellentétben itt nem kell a legyőzhetetlen Katie Ledeckyvel számolnia... Kovács Erika interjúja.

És ha szombat, akkor Képes Sport 12 oldalon. A Lothar Matthäus-sorozat harmadik részével, Szöllősi-Zácsik Szandrával, Baszkföld Király-kupa-döntős büszkeségeivel, az Athletic Bilbaóval és a Real Sociedaddal, Kovács Katalin kajak-kenu akadémiájával és Jeszenszky Zsolttal.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik