Súlyos koponyasérülés – a Vidi-kapus élete is veszélybe kerülhetett volna

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.18. 10:47
null
Pajovics életveszély közeli állapotban (Fotó: vidi.hu)
Hétfőn már beszámoltunk róla, hogy a Videoton szerb kapusa, Filip Pajovics koponyasérülést szenvedett a csapat hétfői edzésén, mentővel szállították kórházba. Úgy tudjuk, súlyos sérülésről van szó, azóta már meg is operálták a 22 éves játékost.

„Filip Pajovics az edzés végén az egymás közti játék során az egyik játékostársával összeütközött, és koponyasérülést szenvedett. Az edzésről mentőautóval azonnal a Fejér Megyei Szent György Kórházba szállították. Állapotáról később tudunk részletesebb tájékoztatást adni, ha már minden vizsgálatot elvégeztek rajta” – közölte hétfőn este a vidi.hu-val dr. Kovács Tibor csapatorvos.

A Nemzeti Sport Online értesülései szerint a kapus Fejes András térdével ütközött, ami után mélyedés keletkezett a fején.

A koponyasérülést szenvedett kapust hétfőn már meg is operálták. A klub a fent idézett közlemény óta nem adott ki bővebb tájékoztatást, próbáltuk keresni a Videoton kommunikációs osztályát, de egyelőre nem értük el a klubot. Annyit azonban sikerült megtudnunk, hogy a beavatkozást követően a játékos jobban van.

Több forrásból is úgy értesültünk, hogy annyira súlyos sérülésről van szó, hogy akár Pajovics élete is veszélybe kerülhetett volna, de ezt a műtéti beavatkozással sikerült elkerülni.

A Videoton vezetőségében, illetve a szakmai irányításban történt változásokról, Kovács Zoltán sportigazgató kinevezéséről itt olvashat bővebben!
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik