Strandlabdarúgás: indul az idény, először lesz Magyar Kupa

BABJÁK BENCEBABJÁK BENCE
Vágólapra másolva!
2020.06.22. 12:23
null
Indul a strandlabdarúgók idénye (Fotó: MSMN)
A nyár beköszöntével a Balatonon és a fővárosi Lupa Beachen is pályára lépnek a legjobb hazai strandlabdarúgó játékosok.



Napsütés, vízpart, focilabda.

Úgy tűnik, az utóbbi hónapok megpróbáltatásai után végül nem kell lemondanunk a strandszezonról, ezt kihasználva a magyar strandlabdarúgó-bajnokságban is útjára indul a labda.

A 2.2 millió forintos összdíjazású férfi Puma x Prosport.hu Strandlabdarúgó NB I-be meghívásos alapon nevezhetnek a csapatok, a fordulókat a tervek szerint július 17-én és július 24-én rendezik a fővárosi Lupa Beachen. Emellett a hazai strandfoci történetében először rendeznek Magyar Kupát, amelyre június 20-ig jelentkezhettek a magyar sportegyesületek.

A tervek szerint augusztus 1-jén a Magyar Szuperkupán a kupagyőztes és a bajnok feszül egymásnak, a magyar U21-es és a felnőttválogatott egymás ellen játszik barátságos meccset, és egy All-Star meccset is láthatnak a Lupa-tóhoz kilátogató strandolók és nézők.

A versenyeket lebonyolító MSMN (Magyar Strandlabdarúgás Menedzsment Nonprofit Kft.) a gyengébbik nem képviselőire is gondol, a nőknél két osztályban rendeznek küzdelmeket, a meccseket a balatonlellei Napfény Strandon rendezik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik