Stöger: Támadni akarok!; Rossi: Mi leszünk a ciprusiak és az írek

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2021.06.09. 23:12
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk.

• Peter Stöger bemutatkozott. A Ferencváros új, osztrák vezetőedzője elmondta, hogy ha már egyszer játékosként 10-es volt, akkor nem szereti a defenzív futballt, és támadó csapatot ígér az Üllői útra.
• Peter Stöger bemutatkozott.
A Ferencváros új, osztrák vezetőedzője elmondta, hogy ha már egyszer játékosként 10-es volt, akkor nem szereti a defenzív futballt, és támadó csapatot ígér az Üllői útra.

• Marco Rossi szerint az Eb-n más taktikával fogunk futballozni, mint az előkészületi meccseken. A szövetségi kapitány szerint várhatóan mi játsszuk majd azt, amit ellenünk a ciprusiak és az írek, amúgy viszont abszolút elégedetten tekintett vissza a kedd esti 0–0-ra.

• Csillag Péter már Rómában várja az Eb pénteki nyitányát. És a 2018-os vb-ről szégyenszemre lemaradó olaszokat nagy bizakodásban találta. A házfalakról például postások szurkolnak a squadra azzurrának…

• Sidi Pétert első fokon egy évre eltiltotta a szövetség. Világbajnok sportlövőnk ügyvédje, Sándor Elek részletekbe menően tárta fel Kovács Erikának az ügyben szerinte elkövetett visszásságokat. Ugyanakkor Sidi olimpiájának szerinte is lőttek…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik