Soproni Liga: „Szerintem ez nem volt büntető” - Róth Antal

Vágólapra másolva!
2010.02.27. 17:18
A hazai pályán játszó Ferencváros 2–1-re legyőzte a Haladást a Soproni Liga 16. fordulójában. A mérkőzés legvitatottabb jelenete minden bizonnyal a zöld-fehérek egyenlítő gólját megelőző szituáció volt, amikor Andó-Szabó Sándor játékvezető büntetőt ítélt a Paul Shaw elleni szabálytalanságért. A két szakvezető érthetően máshogy értékeli az esetet.

„Minden szentnek a maga felé hajlik a keze, én azt mondom, hogy nekünk volt nagyobb esélyünk a győzelem megszerzésére – mondta a mérkőzés után Róth Antal, a Haladás vezetőedzője, akit a tizenegyesről is kérdezett a meccset közvetítő Sport TV munkatársa. – Szerintem nem volt büntető, de mindegy is, mert nem a játékvezető döntésein ment el a mérkőzés. A kulcsmomentumokban nem tudtuk feltenni a pontot az i-re, kihagytuk a helyzeteinket."Róth Antal, a Haladás vezetőedzője, akit a tizenegyesről is kérdezett a meccset közvetítő Sport TV munkatársa. – Szerintem nem volt büntető, de mindegy is, mert nem a játékvezető döntésein ment el a mérkőzés. A kulcsmomentumokban nem tudtuk feltenni a pontot az i-re, kihagytuk a helyzeteinket."

A Ferencváros szakvezetője, Craig Short érthetően máshogyan értékelte a vitatott tizenegyest: „A pálya szélén állva nem gondoltam, hogy büntetőt érne az eset, azonban a visszajátszást látva megváltoztattam a véleményemet. Paul (Shaw) is mondta, hogy az volt, hogy húzták a kezét, és hiszek neki."

A zöld-fehérek játékosai közül a mérkőzés legjobbjának választott Csizmadia Csaba nyilatkozott a sporttelevíziónak: „Nem mondanám, hogy nagyon nagy szerencse lett volna a győzelmünk. Küzdöttünk és nagyobb szívvel játszottunk mint az ellenfél, a csapat küzdelemből jelesre vizsgázott."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik