Siófok: Rajczi akkor jöhet, ha szakít az Újpesttel

Vágólapra másolva!
2012.08.02. 14:51
Korábban már beszámoltunk róla, hogy Rajczi Pétert szerződtetné a Siófok labdarúgócsapata. Az együttesnél továbbra sem tettek le a csatár megszerzéséről, de csak azután lehet szó szerződéskötésről, hogy Rajczi szakított korábbi klubjával, az Újpesttel.

„Amíg Rajczit élő szerződés köti az Újpesthez, mi nem tárgyalhatunk vele. Először a csatárnak kell lezárnia a kapcsolatát a klubbal” – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online kérdésére Horváth Károly, a Siófok szakmai igazgatója.

Rajczi ügyében az újpesti klubtól azt a tájékoztatást kaptuk, hogy továbbra is a B-csapattal készül, és bár nem bontottak szerződést vele, ingyen távozhat.

A siófokiakkal kapcsolatos hír, hogy Nagy Tamásnak még nem érkezett meg a játékengedélye Ausztriából. A távozó játékosok közül Bojan Bozsovics hazájában, Montenegróban folytathatja a pályafutását, Sowunmi Thomas pedig továbbra is külföldön képzeli el a jövőjét.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS SIÓFOKON

Érkezők: Bojan Bozsovics (montenegrói, Budapest Honvéd – lejárt a kölcsönszerződése), Jusuf Dajic (bosnyák, Vasas), Egerszegi Tamás (ÚjpestFC– ismét kölcsönbe), Farkas János (FC Tatabánya – lejárt a kölcsönszerződése), Fejes András (Videoton – ismét kölcsönbe), Fodor Marcell (ÚjpestFC– kölcsönbe), Gál András (MTK Budapest), Horváth Attila (FC Ajka – lejárt a kölcsönszerződése),Kiss Máté(Győri ETO FC – kölcsönbe),Molnár Marcell (MTK Budapest),Nagy Tamás(szabadon igazolható, legutóbb Ausztria), Pál Szabolcs (Diósgyőri VTK – kölcsön után végleg), Sipos Norbert (Haladás), Szatmári Zoltán (klub nélküli, legutóbb Lyngby BK – Dánia), Windecker József (Győri ETO FC – kölcsönbe)

Távozik/távozhat: Bojan Bozsovics (montenegrói, Montenegró?), Egerszegi Tamás (Újpest FC – lejárt a kölcsönszerződése), Éles Szilárd (Mezőkövesd),Farkas János(Soproni VSE), Eugene Fomumbod (kameruni, Veszprém FC), Haraszti Zsolt (Videoton – lejárt a kölcsönszerződése), Heffler Norbert(Paksi FC – lejárt a kölcsönszerződése), Horváth Attila (FC Ajka – kölcsönbe), Huszák Tamás (DVSC-DEAC – lejárt a kölcsönszerződése), Kanta Szabolcs (FC Ajka – kölcsönbe), Milinte Árpád (Dunaújváros-Pálhalma), Nagy István (Paks – lejárt a kölcsönszerződése), Ribánszki László (szlovákiai, DVTK), Simon Attila (MVM Paks), Sowunmi Thomas (lejárt a szerződése, ?)

Kiszemeltek:Rajczi Péter (Újpest)

 

 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik