Siófok: nem mondtak le Ahjuperáról, Márkus Gábor amatőr szerződést kapott

Vágólapra másolva!
2013.02.19. 18:08
Az NB I-ben sereghajtó Siófok játékoskeretében a bajnokság jövő heti újrakezdése előtt várható további változásokról Horváth Károly szakmai igazgató beszélt a Nemzeti Sport Online megkeresésére.

„Jarmo Ahjupera szerződtetéséről még nem mondtunk le. Halvány reményt látok ugyan a megszerzésére az anyagiak miatt, ám ő még képben van” – nyilatkozta Horváth Károly a győri csatárról, aki nyártól már elkötelezte magát Újpestre, de addig még kölcsönbe kerülhet. Lehetséges siófoki szerződéséről egyébként már beszámoltunk, és a jelek szerint továbbra sem mondtak le róla a Balaton partján.Lehetséges siófoki szerződéséről egyébként már beszámoltunk, és a jelek szerint továbbra sem mondtak le róla a Balaton partján.

Ellenben Varga Krisztiánnal, akivel kapcsolatban sokáig úgy tűnt, Sopronból Siófokra igazol, de most a több játéklehetőség reményében inkább Nyíregyházára kerül.

„A korábban Ausztriában is futballozó volt utánpótlás-válogatott Márkus Gáborral ugyanakkor amatőr szerződést kötöttünk” – újságolta az NSO-nak Horváth, aki hozzátette, a támadó jelenleg izomsérüléssel küzd, az állapota miatt kapott amatőr szerződést, amellyel az NB III-as második csapatnál, de jó esetben az NB I-es gárdában is futballozhat a felépülése után.

Horváth Károly hozzátette, az átigazolási határidő csütörtöki lejárta után sok változás már nem várható, de az elképzelhető, hogy egy-két, csapatot nem találó, szabadon igazolható légiós még csatlakozik az együtteshez.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A SIÓFOKNÁL

Érkezők: Kiss Zoltán (Békéscsaba), Márkus Gábor (szabadon igazolható, legutóbb Parndorf – Ausztria), Máté János (Ferencváros, kölcsönbe), Menyhárt Attila (Ferencváros), Mokánszki Norbert (DVSC-DEAC), Takács Zoltán (Újpest FC), Tímár Krisztián (szabadon igazolható, legutóbb Da Nang – Vietnam)

Távozik/távozhat: Egerszegi Tamás (Újpest FC – kölcsönből vissza), Mogyorósi József (Kecskeméti TE), Molnár Marcell (?), Sipos Norbert (Haladás VSE – futsal), Marián Sluka (szlovák, Zalaegerszegi TE FC), Zamostny Balázs (Újpest FC – kölcsönből vissza)

Kiszemeltek: Jarmo Ahjupera (észt, Győri ETO)

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik