Siófok: Egy edzőváltás sem segített volna - Horváth Károly

Vágólapra másolva!
2012.12.30. 22:06
Horváth Károly, a labdarúgó NB I-ben sereghajtó Siófok szakmai igazgatója nem érzi úgy, hogy az utolsó mérkőzések sikerei csak a szerencsének köszönhetőek, bár reálisan látja csapata helyzetét. A szakember nem adja fel, ezért szabadon igazolható futballistákra vadászik, és a jövő csapatát építi.

„A hozzá nem értők az edzőben látják a hibát, szerencsére, akik az anyagiakat biztosítják nem így gondolkodnak, reálisan látják a dolgokat. Ha váltottunk volna a kispadon négy fordulóval a vége előtt és az új edzővel szerez hat pontot a klub és a Dunaújváros kiverésével bejut a Magyar Kupa nyolc csapata közé, akkor az új tréner kiváló szakember. Én ezt megtettem, nekem viszont azt mondják: szerencsém volt. Másoknak is meg volt a lehetőségük, de emlékezzünk hét és nyolc éve is ismert szakemberekkel is csak a kiesés ellen küzdött a klub. Azóta pedig csak nehezebb lett a dolga a kis költségvetésű klubunknak a célja, a bennmaradás eléréséhez” – nyilatkozta a Siófok szakmai igazgatója, Horváth Károly a sonline.hu-nak.

„Én is hallom, ahogy mondják: nincs a csapatnak erőnléte, azért kap annyi gólt. Sőt, egyesek szerint nincs is nálunk edzés... Aki ezt terjeszti, annak javaslom: jöjjön ki hozzánk, nézze meg, mennyit dolgozunk, hogy az említett hiányosságokat eltüntessük” – állt értetlenül a kritikák előtt a szakmai igazgató.

„A felkészülési meccseken meg kell szilárdítani a védekezésünket. Hogy kikkel, nagy kérdés.Egy biztos, csak olyan labdarúgót igazolunk, aki 2014-ig velünk marad, hogy meglegyen a következő bajnokságban induló együttes váza. Most azonban sokkal kedvezőbb a helyzet, mint nyáron volt, hisz több szabad játékos van. Nem titkoltan Győrből, Újpestről, a Fraditól, Kecskemétről, illetve Paksról próbálunk igazolni olyanokat, akikről lemondtak a klubjaik” – tette hozzá a szakember.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik