Siófok: Bertus és Gyagya is érkezhet Kecskemétről

Vágólapra másolva!
2013.01.04. 22:27
A labdarúgó NB I-ben szereplő Kecskeméti TE két játékosa, Bertus Lajos és Gyagya Attila is a Siófok célkeresztjébe került – adta hírül a baon.hu.

„Nem tudok semmi konkrétummal szolgálni. Szombaton megyek vissza Kecskemétre, a jövő héten biztosan tárgyalok a klub vezetőivel. Szeretnék a hírös városban maradni, de ha menni kell, akkor menni kell – mondta a 30 éves belső védő, Gyagya Attila a Petőfi Népének.

Gyagyához hasonlóan Bertus Lajost is szívesen látnák Siófokon, bár a középpályást a Paks vezetőedzője, Tomiszlav Szivics is csapatához csábítaná.

„Pontosat nem tudok mondani ezzel kapcsolatban, a klubokon múlik minden. Egy ami biztos: minél többet szeretnék játszani. Ha ez azzal jár, hogy váltanom kell, akkor váltok. Persze a legjobb az lenne, ha a KTE-ben maradhatnék. Ha mégis mennem kell, akkor a két együttes közül a Paksot választanám. Jók a körülmények a Duna-partiaknál, és persze az sem elhanyagolható, hogy a vezetőedzőt, Tomiszlav Szivicset jól ismerem. Nála váltam felnőtt játékossá. Remélem, hogy minél hamarabb eldől a sorsom, jó lenne a tavaszra való felkészülést ott elkezdeni, ahol játszani fogok" – mondta Bertus Lajos, akinek Gyagyához hasonlóan szintén az 2013 június 30-án jár le a szerződése a Kecskeméttel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik