Rebrov: Nem vettünk zsákbamacskát; Nagyhalat fogott ki a Fradi

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2020.07.29. 22:59
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk.

Az ausztriai edzőtábor után Szerhij Rebrov, a Ferencváros ukrán edzője két és fél napos pihenőt adott játékosainak, akik így – immár az új szerzeményekkel kiegészülve – feltöltődve vághatnak bele a felkészülés korábbinál is keményebbnek ígérkező második szakaszába. Borbola Bence interjújából az is kiderül, hogy hiába szeretne még olykor játszani a zöld-fehérek szakvezetője, fájós térde nem engedi, az új igazolások kapcsán pedig elmondta, nem vettek zsákbamacskát egyikükkel sem.Szerhij Rebrov, a Ferencváros ukrán edzője két és fél napos pihenőt adott játékosainak, akik így – immár az új szerzeményekkel kiegészülve – feltöltődve vághatnak bele a felkészülés korábbinál is keményebbnek ígérkező második szakaszába. Borbola Bence interjújából az is kiderül, hogy hiába szeretne még olykor játszani a zöld-fehérek szakvezetője, fájós térde nem engedi, az új igazolások kapcsán pedig elmondta, nem vettek zsákbamacskát egyikükkel sem.

A Zalaegerszegről visszatérő Bolla Bendegúz Székesfehérváron is alapemberré válna, és örömmel bemutatkozna a felnőttválogatottban. Nagy Zsolt interjúja.

NHL-sztár zöld-fehérben. Nagyhalat fogott ki a Ferencváros, a 2007-es drafton tizedik helyen kiválasztott 31 éves kanadai Keaton Ellerby 218 NHL-meccsel a háta mögött szerződött Magyarországra. Szűcs András írása.

Az elmúlt hét évben hét pole és hat győzelem a címvédő istálló silverstone-i mérlege, amihez hozzávéve idei domináns formáját, nem lehet kérdés favoritszerepe. Csak a külső tényezők állíthatják meg a Mercedest. Zsoldos Barna írása.

A remélt két párosból az egyiket megtalálta a tesztviadalokon a kapitány, de a férfi kajakosoknak tovább kell küzdeniük azért, hogy meggyőzzék Hüttner Csabát. Pircs Anikó háttéranyaga.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik