Puskás–Suzuki-kupa: Sallaik, Kleinheislerek jöhetnek ebből a csapatból – Orbán Viktor

Munkatársunktól MunkatársunktólMunkatársunktól Munkatársunktól
Vágólapra másolva!
2021.07.30. 21:35
Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke, a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia (PFLA) alapítója úgy véli, válogatott játékosok kerülhetnek ki abból az U17-es korosztályból, amely a Sporting CP 1–0-s legyőzésével története során először elhódította a Puskás–Suzuki-kupát.
Orbán Viktor akaszt érmet a Budapest Honvéd játékosának nyakába (Fotó: Árvai Károly)
A FOTÓRA KATTINTVA KÉPGALÉRIA NYÍLIK!
Orbán Viktor akaszt érmet a Budapest Honvéd játékosának nyakába (Fotó: Árvai Károly) A FOTÓRA KATTINTVA KÉPGALÉRIA NYÍLIK!

„Nem szabad elkapatni őket. Volt néhány nagyon jó játékos, de azért, mert három egyeneset rúgnak a labdába, még nem lettek világsztárok – nyilatkozta Orbán Viktor az M4 Sportnak. – Van négy-öt fiatal, akiben benne van a lehetőség, és ha mi, utánpótlás-vezetők és edzők jól dolgozunk, akkor ki is tudjuk belőlük hozni. Kikerülhet innen egy-két válogatott játékos, Kleinheislerek, Sallaik jöhetnek ebből a csapatból.”

A kormányfő a Puskás Akadémia felnőttegyüttesének RFS elleni Európa-konferencialiga-búcsújáról is szót ejtett.

„Mikor ma köszöntek nekem a játékosok, hogy »jó napot«, mondtam nekik, hogy »milyen jó napot, rossz napunk van, ötössel vert meg bennünket egy lett csapat«. Több kell a felnőttektől” – mondta Orbán Viktor.

A TELJES BESZÉLGETÉST A LEJÁTSZÓRA KATTINTVA TEKINTHETI MEG!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik