Puskás Akadémia: ünnepélyes évzáró, díjátadások

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.12.19. 07:17
A hagyományoknak megfelelően tanár-diák futballmérkőzéssel, majd ünnepélyes gálaesttel zárta az évet a felcsúti Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia (PFLA) – írja a puskasakademia.hu.

Pénteken a hagyományos edzők kontra akadémisták futballmérkőzéssel kezdődött a PFLA hagyományos évzárója, amely során az akadémia edzőiből és dolgozóiból álló csapat 6–3-ra legyőzte 2x25 perces mérkőzésen az U15-ös, korosztályos csapatot.

Az ezt követő évzáró karácsonyi gálán bő egyórás műsorban visszatekintettek a résztvevők az elmúlt szezonra, NB I-es és utánpótlás-pillanatokra egyaránt és a Puskás Akadémia legnagyobb évenkénti eseményére, a Puskás-Suzuki Kupára is, amelyet ebben az esztendőben a Honvéd nyert meg.

A gálán beszédet mondott az akadémia alapítója, Orbán Viktor miniszterelnök is.

„Itt az idő, hogy megálljunk és elgondolkozzunk, hisz egy tanulságos évet zárunk. A nagyvilágban könyörtelen verseny folyik, amely közepette, ha szeretnénk átlépni a saját árnyékunkat, mindannyiunknak még többet, még pontosabban, még jobban és odaadóbban kell dolgoznunk a közös sikerért" – fogalmazott Orbán Viktor, aki egyúttal köszönetet mondott a támogatóknak és az akadémia dolgozóinak.

A gálaműsort követően átadták a 2014–2015-ös szezon egyéni díjait. A szakmai stáb döntése alapján az akadémia legjobb játékosa Tóth Bence, a legjobb kapusa Boros Renátó, az év edzője az U15-ös csapatot bajnoki címig vezető, és a fiatalabb korosztályokat szekcióvezetőként segítő Harmati Tamáslett. Az NB I-es csapat legjobb játékosa Tischler Patrik lett.

A gálaestről, illetve a további díjazottakról a puskasakademia.hu-n olvashat bővebben.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik