Puskás Akadémia: horvát játékos érkezett három évre

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.14. 10:07
Horvát játékost igazolt a Puskás Akadémia. A Cercle Bruges-től érkező Stipe Bacelic-Grgic három évre kötelezte el magát a felcsúti klubhoz.
A horvát Stipe Bacelic-Grgic érkezett (Fotó: puskasakademia.hu/Beke Norbert)
A horvát Stipe Bacelic-Grgic érkezett (Fotó: puskasakademia.hu/Beke Norbert)

 

„Nagyon örülök hogy ide szerződhettem. Nagyon tetszik az Akadémia és az, amit itt láttam. Lenyűgöző a pálya, a környezet. Annak is örülök, hogy vannak itt horvát játékosok, hiszen ez nagyban megkönnyíti a beilleszkedésemet. Robert Jarni a példaképem volt, így nagyon örülök, hogy az ő keze alatt dolgozhatok. Nem szeretek ígérgetni, de az biztos, hogy százhúsz százalékot adok majd magamból, hogy minél jobb eredményt érhessen el a csapat. A többi majd a pályán eldől, hiszen a játékommal ott szeretnék bizonyítani” – mondta a középpályás a puskasakademia.hu-nak.

Bacelic-Grgic 1988-ban született Horvátországban. A 187 cm magas középpályás a Hajduk Splitben nevelkedett, majd a HNK Sibenik, az NK Istra 1961, az NK Hrvatski Dragovoljac után szerződött a belga élvonalba, a Cercle Bruges csapatához. 123 horvát élvonalbeli bajnokin 30 gólt szerzett és 15 gólpasszt jegyzett.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A PUSKÁS AKADÉMIA FC-NÉL

Érkezők: Stipe Bacelic-Grgic (horvát, Cercle Bruges – Belgium), Marko Dinjar (horvát, Győri ETO, szabadon igazolhatóként), Fodor Ferenc (Nyíregyháza), Ivan Herceg (horvát, Maccabi Petah Tikva – Izrael), Márkvárt Dávid (PMFC), Branko Pauljevics (szerb, Pécsi MFC, szabadon igazolhatóként),Pekár László (Nyíregyháza), Pogacsics Krisztián (Győri ETO, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe érkezők: Horváth Tamás (Videoton), Zsótér Donát (Videoton, ismét kölcsönbe)

Kölcsönből visszatérők: Károly Bálint (ZTE)

Az utánpótlásból felkerültek: Zima Ádám, Pintér Bence, Mészáros Dávid

Kiszemeltek:

Távozók: Barcsay Márk (Videoton-kölcsön után Cigánd), Fábio Nascimento de Oliveira (brazil, Békéscsaba), Gajdos Zsolt (csákvári kölcsön után Szolnok), Lubos Hajdúch (szlovák – Skalica, Szlovákia, szabadon igazolhatóként), Margitics Andor (Budafok-Újbuda), Mikola László (Vecsés), Szakály Dénes (Paks), Szélesi Zoltán (visszavonult), Tamás Márk (DVTK, szabadon igazolhatóként), Tóth Balázs (visszavonult), Vachtler Csaba (Balmazújváros, kölcsön után végleg szabadon igazolhatóként)

Kölcsönbe távozók: Braniszlav Danilovics (szerb, Videoton), Fényes Szabolcs (Csákvár, ismét kölcsönbe), Molnár Tibor (Csákvár, ismét kölcsönbe), Oldal Tibor (Csákvár, ismét kölcsönbe), Tóth László (balmazújvárosi kölcsön után Mezőkövesd)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Harsányi Zoltán (Mezőkövesd), Kleinheisler László (Videoton)

Távozhatnak: Károly Bálint
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik