Puskás Akadémia: ecuadori csatár érkezett kölcsönbe – hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.08.31. 18:21
null
Bryan de Jesús kölcsönbe érkezett a felcsúti klubhoz (Fotó: pfla.hu)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Puskás Akadémia a hivatalos honlapján jelentette be, hogy az átigazolási időszak utolsó napján egy ecuadori csatárral, Bryan de Jesússzal erősítette meg a keretét.

 

A felcsúti klub beszámolója szerint Bryan de Jesús egy évre kölcsönbe érkezett a csapathoz az ecuadori CD El Nacionaltól. A 23 éves csatár korábban játszott a mexikói élvonalbeli Necaxában is, az ecuadori első osztályban összesen 46 mérkőzésen 17 gólt szerzett, továbbá pályára lépett már a Libertadores-kupában is.

„Nagyon örülök, hogy itt lehetek. Sokoldalú csatárnak tartom magam, nem vagyok statikus center, szeretem sokat változtatni a helyemet, kimozogni a szélekre, és természetesen imádok gólokat szerezni. Azért érkeztem ide, hogy sok edzéssel, kemény munkával szolgáljam és minél jobb eredményekhez segítsem a csapatot – szeretném, ha felfigyelnének rám Európában” – idézi a pfla.hu Bryan de Jesúst.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A PUSKÁS AKADÉMIA FC-NÉL**
Érkezők:Bacsana Arabuli(grúz, Balmazújváros),Ezekiel Isoken Henty(nigériai, Videoton – kölcsön után végleg),Kiss Tamás(Haladás),Szolnoki Roland(Videoton),Urblík József(szlovákiai, Vysocina Jihlava – Csehország),Ján Vlasko(szlovák, Spartak Trnava – Szlovákia)
Kölcsönbe érkezők: Benedik Mioc(horvát, NK Osijek – Horvátország), Bryan de Jesús (ecuadori, CD El Nacional – Ecuador)
Kölcsönből visszatérők: Bokros Szilárd(Csákvár),Csilus Ádám(Nyíregyháza Spartacus)
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:Ganbold Ganbayar(mongol)
Kiszemeltek:
Távozók:Stipe Bacelic-Grgic(horvát, NK Slaven Belupo – Horvátország),Ivor Horvat(horvát, csákvári kölcsön után szabadon igazolható),Denis Klinar(szlovén, NK Maribor – Szlovénia),Márkvárt Dávid, Patrick Mevoungou(kameruni, Mezőkövesd),Molnár Gábor,Polonkai Attila(csákvári kölcsön után visszavonult),Rétyi Tamás(csákvári kölcsön után Cegléd),Tar Zsolt(csákvári kölcsön után ETO FC Győr),Tóth Keve(Vasas),Vanczák Vilmos(visszavonult)
Kölcsönbe távozók:Csilus Ádám(Csákvár),Ezekiel Isoken Henty(nigériai, NK Osijek – Horvátország),Madarász Márk(ZTE FC),Oroszi Dániel(Csákvár),Antonio Perosevic(horvát, al-Ittihad Kalba – Arab Emírségek),Prosser Dániel(Sepsi OSK – Románia),Szécsi Márk(Debreceni VSC),Tóth Balázs(Csákvár)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: –
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik