PMFC: újabb debreceni futballista került képbe Pécsen

Vágólapra másolva!
2014.07.10. 15:00
Ma már beszámoltunk róla, hogy Pölöskey Péter Debrecenből végleg Pécsre szerződött, de nem csak ő igazolhat a nyáron a DVSC-től Mecsekaljára.

A PMFC-ben tegnap a Kozármisleny elleni edzőmeccsen (1–1) pályára lépett a DVSC-Teva 20 éves középpályása, Sós Bence is, aki Debrecenben az első csapatnál bajnokin még nem kapott lehetőséget.

Helyzetét jelenleg nehezíti, hogy a szerdai meccsen kapott egy rúgást a lábára, ami miatt nem tud tovább a pécsiekkel készülni, de a baranyai klub honlapjának tájékoztatása szerint nem kizárt, hogy a jövőben még visszatér újabb tesztelésre.

A Kozármisleny ellen ugyancsak pályára lépő horvát próbajátékos, Davor Bratic továbbra is a PMFC-vel edz, de egyelőre nem tudni, hogy a szakmai stáb szerződést ajánl-e neki.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A PÉCSI MFC-NÉL
Érkezők: Heffler Norbert (Paksi FC, legutóbb Sopron), Holczer Ádám (Kozármisleny– kölcsönből vissza), Pölöskey Péter (DVSC – kölcsön után végleg)
Távozott/távozhat: Bailo Dávid (ZTE), Fodor Ferenc (Nyíregyháza), Fröhlich Roland (Dunaújváros?), Koller Krisztián (Nyíregyháza), Pölöskey Péter (DVSC – kölcsönből vissza), Milan Perics (szerb, Videoton – kölcsönből vissza), Steer Bence (?), Városi Viktor (Haladás), Zsdrál Miroszláv (?)
Kiszemeltek: Davor Bratic (horvát, Kastrioti – Albánia, próbajáték), Lázok János (Paks), Simon Attila (Paks), Sós Bence (DVSC), Vermes Krisztián (szabadon igazolható, legutóbb Mezőkövesd)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik