PMFC: Ez a mi szentélyünk, nekünk kell dominálni - Lantos

Vágólapra másolva!
2013.04.25. 19:06
Lantos Levente, a labdarúgó NB I-ben szereplő PMFC csapatkapitánya csak a győzelemben gondolkodik a Budapest Honvéd ellen, és reméli, az ellenfelek hamarosan újra félnek majd Pécsre utazni.

„Mint minden mérkőzést, mi ezt is ugyanúgy várjuk. Győzelmi reményekkel állunk neki, és nagyon remélem, hogy itthon most nyerni fogunk. Igaz, az ősszel nyertünk Kispesten, de az előző szezonban az utolsó mérkőzésen kikaptunk a Honvédtól négy háromra. Amiért jó lenne visszavágni, mert az is ki-ki meccs volt. Most úgy érzem, vagyunk olyan jó csapat, mint a Honvéd, vagy talán jobbak is" – nyilatkozta az Újpest ellen egy szerencsétlen sérülés miatt a kezdőbe kerülő csapatkapitány, Lantos Levente a pmfc.hu-nak.az Újpest ellen egy szerencsétlen sérülés miatt a kezdőbe kerülő csapatkapitány, Lantos Levente a pmfc.hu-nak.

„Nemcsak a vasárnap esti meccsre mondom, hazai pályán is mindig úgy megyek ki, hogy itthon kell tartani a három pontot. Ez a mi szentélyünk, és igenis nekünk kell dominálni. A feljutást követően volt egy időszak, amikor szerintem féltek idejönni még a nagycsapatok is. Szeretném, ha előbb-utóbb ugyanezt éreznék, hogy itt igenis félnivalója van mindenkinek" – tette hozzá a 32 éves védő.

NB I, 25. FORDULÓ – PROGRAM, JÁTÉKVEZETŐK, TV-S KÖZVETÍTÉSEK
Időpont Mérkőzés Játékvezető
Április 26., péntek
17.00 KTE-Phoenix Mecano–Eger (Tv: Sport1) Radványi Ádám
19.00 Győri ETO–MVM Paks (Tv: Sport1) Iványi Zoltán
Április 27., szombat
14.00 MTK–Diósgyőri VTK (Tv: M1)
Vad II István
16.00 Lombard Pápa–Újpest (Tv: Sport1)
Oláh Gábor
16.00 Kaposvár–Haladás
Németh Ádám
18.30 DVSC-Teva–Siófok (Tv: Sport1)
Bognár Tamás
Április 28., vasárnap
16.30 Ferencváros–Videoton (Tv: M1)
Kassai Viktor
18.30 Pécsi MFC–Bp. Honvéd (Tv: Sport2)
Solymosi Péter
TABELLA GÓLLÖVŐLISTA, JÁTÉKOSSTATISZTIKÁKMENETREND EREDMÉNYEK

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik