PMFC: Dibusz a Fradié, Uzomát is eladták - sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.08. 18:56
Sajtóhírek szerint a labdarúgó NB I-ben szereplő PMFC megválik két kulcsjátékosától, Dibusz Dénestől és Eke Uzomától. Előbbi állítólag a Ferencvároshoz igazol, utóbbi új klubjáról még nincsen információ.

A pecsiujsag.hu beszámolója szerint Feleki Attila ügyvezető sem cáfolni, sem megerősíteni nem tudta a Dibusz Dénes és Eke Uzoma távozásáról szóló híreket. Azt azonban hozzátette, hogy más játékosok eladásáról is folytatnak tárgyalásokat.pecsiujsag.hu beszámolója szerint Feleki Attila ügyvezető sem cáfolni, sem megerősíteni nem tudta a Dibusz Dénes és Eke Uzoma távozásáról szóló híreket. Azt azonban hozzátette, hogy más játékosok eladásáról is folytatnak tárgyalásokat.

Dibusz Dénes esetleges Ferencvároshoz szerződéséről már korábban beszámoltunk, esetében az is elképzelhető, hogy csak a nyáron csatlakozik a zöld-fehérekhez.

Feleki a Pécsi Újságnak elmondta: a két játékos eladásából remélt bevételek nem akkora nagyságúak, amelyekből hosszabb távra lehetne tervezni.

Feleki a Nemzeti Sport Online kérdésére ugyanakkor cáfolta, hogy Dibuszt már eladták volna a Fradinak, míg Eke Uzoma szerződését közös megegyezéssel megszüntethetik.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A PÉCSI MFC-NÉL
Érkezők:Molnár Péter (Kozármisleny – kölcsönből vissza?)
Távozott/távozhat: Dibusz Dénes (?), Gaál Miklós (Kozármisleny), Pölöskey Péter (Debreceni VSC – kölcsönből vissza), Eke Uzoma (?)
Kiszemeltek:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik