PMFC: Csak egy kis önbizalomra lenne szükségem - Nagy Olivér

Vágólapra másolva!
2012.09.27. 21:09
Nem ilyen szezonra számított Nagy Olivér, a labdarúgó NB I-ben szereplő PMFC középpályása. A 23 éves labdarúgó több játéklehetőségre, és egy kis önbizalomra vágyik, szerinte a játék és egy gól átlendítené a holtponton.

„Az előző év után a sérülésem ellenére is abban bíztam, hogy nagyon jó szezonom lesz. Csak a felkészülés elejét kellett kihagynom, utána már tudtam a csapattal edzeni. A sérülésem tehát már a múlté, most csak a lehetőségre várok, arra, hogy végre kezdőként is pályára léphessek. Mert több idő alatt többet is tudnék tenni" – nyilatkozta a PMFC középpályása, Nagy Olivér a bama.hu oldalának.bama.hu oldalának.

„Hát, egy kis önbizalmat biztosan kéne már merítenem! De ez is a játékból jön. Legyenek már végre gólok, gólpasszok, játsszak jól, és akkor minden rendben lesz. Pillanatok alatt át lehet esni a holtponton. Ha például az Újpest ellen a kezdőbe kerülnék, jól futballoznék, és esetleg a gólommal nyerne a csapat, rögtön helyrebillenne az önbizalmam" – bizakodott a 23 éves futballista.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik