PMFC: aláírta szerződését a korábbi bolgár válogatott

Vágólapra másolva!
2015.01.23. 15:58
null
Dimitar Makriev a pécsiek mezével (Fotó: pmfc.hu)
A bolgár támadó, Dimitar Makriev másfél évre aláírt a PMFC-nek – adta hírül péntek délután a labdarúgó NB I utolsó helyén telelő baranyai klub hivatalos honlapja.

 

Győri János, a PMFC ügyvezetője a megállapodás után sejtelmesen csak annyit mondott: reméli, Makriev annyira koncentrált, elszánt és precíz lesz a pályán is, amennyire a tárgyalások során volt – egészítette ki a bejelentést a pmfc.hu.

A pécsiek nagy reményeket fűznek a bolgár támadóhoz, mert keretükből eddig hiányzott egy igazi rutinos, gólerős center.

Mint ahogyan arról a Nemzeti Sport Online a játékos készülő szerződtetésének hírét véve beszámolt, a 31 esztendős, 191 centiméter magas Makriev tavaly a bolgár Levszki Szófiában, majd rövid ideig egy hongkongi csapatban (South China) futballozott, és szabadon igazolható játékosként érkezett szerdán Pécsre.

A bolgár támadó – aki fiatalon az olasz Internazionale keretéhez tartozott, majd futballozott Svájcban, Lengyelországban, Franciaországban, Szlovéniában, Izraelben, Oroszországban és Ukrajnában is – 2009 és 2011 között nyolcszor pályára lépett hazája válogatottjában, egy gólt szerzett.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A PÉCSI MFC-NÉL
Érkezők: Mario Tadejevic (horvát, szabadon igazolható), Ivor Weitzer (horvát, NK Zadar – Horvátország), Dimitar Makriev (bolgár, szabadon igazolható – legutóbb South China, Hongkong)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Horvát Gábor
Kiszemeltek:

Távozók: Gránicz Patrik (szabadon igazolható), Lantos Levente (Kozármisleny), Wittrédi Dávid (DVSC, szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:

Távozhatnak: Mohl Dávid (érdeklődnek iránta: Haladás), Pölöskey Péter (érdeklődnek iránta: Kecskemét)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik