PMFC: a pécsieknél marad a Kozármisleny két fiatalja

Vágólapra másolva!
2014.07.22. 21:36
Rácz Ferenc és Helesfay Donát a 2014–2015-ös évadban is a PMFC-ben szerepel, a két fiatal a Kozármisleny kölcsönjátékosaként szerepel a Stadion utcában – tudtuk meg a pécsi NB I-es labdarúgóklub hivatalos honlapjáról.

Helesfay Donát 24 éves, PMFC-nevelésű kapus, aki még nem játszott NB I-es mérkőzésen, de a Magyar Kupában és a Ligakupában már bemutatkozott. Korábban a Kozármisleny színeiben 15 NB II-es bajnokin jutott szóhoz.Helesfay Donát 24 éves, PMFC-nevelésű kapus, aki még nem játszott NB I-es mérkőzésen, de a Magyar Kupában és a Ligakupában már bemutatkozott. Korábban a Kozármisleny színeiben 15 NB II-es bajnokin jutott szóhoz.

A 23 éves Rácz Ferenc szombathelyi születésű támadó, 17 évesen a Haladás soraiban mutatkozott be az első osztályban, majd megfordult azt MTK-ban, a Kozármislenyben, az előző szezonban pedig már Pécsen futballozott.

„Örülünk, hogy ez a két tehetséges és fiatal játékos továbbra is a mi keretünket fogja erősíteni, szükség lesz rájuk a remélhetően hosszúra nyúló szezon során. Köszönettel tartozunk a Kozármisleny FC-nek is, amiért az évek óta tartó sikeres együttműködésünk újabb állomásaként kölcsönadták őket klubunknak" – nyilatkozott Győri János, a PMFC-MATIAS ügyvezetője.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A PÉCSI MFC-NÉL
Érkezők: Andrej Causic (horvát, DAC 1904 – Szlovákia), Fröhlich Roland (lejárt szerződés után újra aláírt), Heffler Norbert (Paksi FC, legutóbb Sopron), Helesfay Donát (Kozármisleny, újra kölcsönben), Holczer Ádám (Kozármisleny– kölcsönből vissza), Pölöskey Péter (DVSC – kölcsön után végleg), Rácz Ferenc (Kozármisleny, újra kölcsönben)
Távozott/távozhat: Bailo Dávid (ZTE), Fodor Ferenc (Nyíregyháza), Koller Krisztián (Nyíregyháza), Pölöskey Péter (DVSC – kölcsönből vissza), Milan Perics (szerb, Videoton – kölcsönből vissza), Steer Bence (?), Városi Viktor (Haladás), Zsdrál Miroszláv (Kaposvár)
Kiszemeltek: Davor Bratic (horvát, Kastrioti – Albánia, próbajáték), Lázok János (Paks)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik