PMFC: a Paksról érkező játékos aláírt; Vermes is utazik

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.06.30. 20:56
A labdarúgó NB I-ben szereplő PMFC hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette a paksi Heffler Norbertet.

A klub tájékoztatása szerint a 24 éves középpályás két évre szóló megállapodást kötött a pécsiekkel.

„Nagyon megörültem, amikor meghallottam, hogy a PMFC-MATIAS érdeklődik irántam. A személyes megkeresés után nem volt kérdés, hogy a Pécset választom. Véber Györggyel Pápáról ismerjük egymást, remek játékos-edző viszony alakult ki közöttünk, ez pedig fontos szempont volt számomra a kétéves kontraktus megkötésekor. Új csapatom az előző idényben remekül szerepelt a bajnokságban, ezért a jövőt illetően is optimista vagyok. Szerintem egy abszolút ütőképes csapat formálódik Pécsen. Remélem, a most induló pontvadászatban is olyan szép támadófocit fogunk játszani, amilyet az előző szezonban produkáltak a fiúk. Nagyon várom már, milyen lesz együtt játszani velük” – nyilatkozta a pmfc.hu-nak Heffler Norbert.

Heffler a PMFC-vel tart a holnap kezdődő edzőtáborba, ahová szintén elutazik Vermes Krisztián, akinek sorsáról később dönt a szakmai stáb.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A PÉCSI MFC-NÉL
Érkezők: Heffler Norbert (Paksi FC), Holczer Ádám (Kozármisleny– kölcsönből vissza)
Távozott/távozhat: Fodor Ferenc (Nyíregyháza Spartacus), Fröhlich Roland (Dunaújváros?), Koller Krisztián (Nyíregyháza Spartacus), Pölöskey Péter (DVSC – kölcsönből vissza), Milan Perics (szerb, Videoton – kölcsönből vissza), Városi Viktor (Haladás)
Kiszemeltek: Fitos László (Kozármisleny), Pölöskey Péter (DVSC), Vermes Krisztián (szabadon igazolható, legutóbb Mezőkövesd)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik