PAFC: megműtötték a védőt, januárban állhat edzésbe

Vágólapra másolva!
2018.10.18. 16:22
Ahogy már megírtuk, Spandler Csaba, a Puskás Akadémia labdarúgója szárkapocscsonttörést szenvedett, és szerdán sikeres műtéten esett át a székesfehérvári Szent György Kórházban – számolt be róla a klub a hivatalos honlapján. 

Spandler Csaba a magyar U21-es válogatott tagjaként a Törökország elleni, 2–1-es vereséggel végződő keddi Eb-selejtező második félidejében sérült meg, mentővel szállították kórházba. Szerdán már sikeres műtéten esett át a székesfehérvári Szent György Kórházban.

„A külső bokarész, a szárkapocscsont tört el, lemezzel és jó néhány csavarral sikerült helyrehozni. A török középpályás próbált adni egy mélységi passzt Lenzsér Bence és közém, én jobbal elértem a labdát, de a bal lábam leragadt – emlékezett vissza az esetre Spandler. – Rögtön sejtettem, hogy nagy a baj, mert hallottam a reccsenést, és nem is tudtam ráállni. Az öltözőben már tudtam, hogy nemcsak kiment a bokám, hanem komolyabb sérülés lesz.”

„Érdekes, hogy amikor U15-ösként bemutatkoztam az utánpótlás-válogatottban, ugyanígy nem tudtam végigjátszani a mérkőzésemet, csak akkor a másik bokám szakadt el részlegesen. Nem vagyok nagyon sérülékeny, tulajdonképpen ez a mostani a második nagyobb kiesésem. Ha minden jól alakul, a januári felkészülést már a csapattal kezdhetem el, addig pedig marad a szurkolás a lelátóról” – mondta a pfla.hu-nak a 22 éves lábadozó védő, Spandler Csaba, aki a Ferencváros elleni szombati hazai bajnokin ott lesz a Pancho Aréna lelátóján.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik