PFLA: az MTK-s barát őszi szünetre küldte a hátvédet

Vágólapra másolva!
2014.10.29. 19:44
A Puskás Akadémia labdarúgócsapatát erősítő Tamás Márk sérülés miatt idén ősszel már nem játszhat – adta hírül a felcsúti klub honlapja.

Tamás Márk a múlt hétvégén lejátszott Puskás Akadémia–MTK bajnoki mérkőzés (0–1) hosszabbításában sérült meg (egy szalagtapadási pont egy csontdarabbal leszakadt a jobb bokájában), emiatt várhatóan hathetes kényszerpihenő vár rá. Puskás Akadémia–MTK bajnoki mérkőzés (0–1) hosszabbításában sérült meg (egy szalagtapadási pont egy csontdarabbal leszakadt a jobb bokájában), emiatt várhatóan hathetes kényszerpihenő vár rá.

„Vass Patrik barátom becsúszott nekem, és szerencsétlen módon beszorult a térde alá a bokám. Egyből észrevettem, hogy súlyosabb baj történhetett, mert nem éreztem a lábfejemet. Hamar kiderült, hogy letört egy darab az ugrócsontomról. Most még fekvőgipszben pihenek, amit, ha minden igaz, holnap már levesznek. Kapok egy műanyag rögzítőt, amivel tudok biciklizni például, de természetesen a komoly terheléssel meg kell várni, hogy összeforrjon a csont. Nagyon valószínű, hogy csak december közepe fele tudok majd normálisan futni” – nyilatkozta a pfla.hu-nak Tamás Márk.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik