Pécs: ötezer feletti nézőszámot várnak a Fradi elleni meccsre

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.28. 09:54
A labdarúgó NB I-ben szereplő PMFC-nél remélik, hogy a Ferencváros elleni mérkőzésen ötezer fölé emelkedik a nézőszám.

A Ferencváros mérkőzései hétről hétre kiemelkedő nézőszámokat hoznak, leginkább a hazai találkozók, de sokszor az idegenbeli meccsek is a legtöbb embert ültetik a lelátóra. A Ferencváros mérkőzései hétről hétre kiemelkedő nézőszámokat hoznak, leginkább a hazai találkozók, de sokszor az idegenbeli meccsek is a legtöbb embert ültetik a lelátóra.

„Valóban érezzük már a hétvége hatását, már ma is elég sok drukker jött hozzánk klubkártyát készíttetni, aminek természetesen nagyon örülünk – mondta Győri János, a PMFC ügyvezető igazgatója a bama.hu-nak. – Bízunk benne, hogy sokan lesznek a lelátón, szeretnénk elérni, hogy ez legyen a tavasz leglátogatottabb pécsi sporteseménye. Remélem, ötezer felett lesz a nézőszám, a Ferencvárostól öt-hatszáz szurkoló érkezése várható.”

A pécsiek örülnének neki, ha a pécsi B-közép is visszatérne a stadionba.

„Egyeztettünk már a srácokkal, s amellett, hogy el kell fogadnunk az eddigi döntésüket, bízunk benne, hogy vasárnapig átgondolják a dolgot. A jó hangulathoz feltétlenül szükség lenne rájuk, a játékosok számára igenis fontos lenne, ha a B-közép is űzné, hajtaná őket a lelátóról.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik