Pécs: Nehogy betojjunk a fehérváriaktól! - Véber

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.03. 09:14
Az NB I-ben kilencedik helyen álló Pécsi MFC az eddig százszázalékos Videotont fogadja a 10. fordulóban, szombaton kora este. A pécsiek szakvezetője, Véber György szerint csak akkor van esélyük a listavezető ellen, ha nem ijednek meg a fehérváriaktól.

„Csak akkor van esélyünk nyerni, ha merünk futballozni – mondta a mindig karakán Véber a Nemzeti Sportnak. – Az öltözőben úgy fogalmaztam a srácok előtt, hogy kard ki kard, legyünk bátrak, nehogy betojjunk a fehérváriaktól. Kilenc mérkőzésből kilencet megnyerni nem mindennapi sorozat, de nekünk akkor is nyílt, őszinte futballal kell kirukkolnunk. Ha fel akarjuk venni a versenyt a Videotonnal, egyszerűen nincs más választásunk.”Véber a Nemzeti Sportnak. – Az öltözőben úgy fogalmaztam a srácok előtt, hogy kard ki kard, legyünk bátrak, nehogy betojjunk a fehérváriaktól. Kilenc mérkőzésből kilencet megnyerni nem mindennapi sorozat, de nekünk akkor is nyílt, őszinte futballal kell kirukkolnunk. Ha fel akarjuk venni a versenyt a Videotonnal, egyszerűen nincs más választásunk.”

Egy biztos, ha valaki legyőzi a listavezetőt, az üldözői aranyba foglalják a nevét… Alighanem ez is jelent(het) némi pluszmotivációt a pécsi labdarúgóknak.

„Én viszont nem erre hegyeztem ki a mentális felkészítésüket. Sokkal fontosabb lenne, hogy végre hazai pályán is bizonyítsunk, a pontokat eddig jobbára idegenből szállítottuk. Az, hogy a százszázalékos Videoton sorozatát mi törhetnénk meg, csak hab lenne a tortán. De erről ne is beszéljünk többet! Jobb lenne ezzel a meccs utáni sajtótájékoztatón büszkélkedni.”

LABDARÚGÓ NB I, 10. FORDULÓ
Időpont
Mérkőzés (Tv)
Játékvezető
Október 3., péntek
19.00
Puskás Akadémia–Győri ETO (Duna Tv) Solymosi Péter
Október 4., szombat
14.00Diósgyőri VTK–Ferencváros (M1) Iványi Zoltán
16.00
Debreceni VSC-Teva–Budapest Honvéd (Sport1) Fábián Mihály
18.00
Paks–Kecskeméti TE
Szabó Zsolt
18.00
Pécsi MFC–Videoton (Sport1)
Vad II István
20.00Újpest–Dunaújváros PASE (Sport1)
Pintér Csaba
Október 5., vasárnap
16.30
MTK Budapest–Nyíregyháza (M1)
Farkas Ádám
18.30
Haladás–Lombard Pápa (Sport2)
Kassai Viktor
A bajnokság állását itt tekintheti meg!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik