Pápa: még tesztelik a spanyol élvonalban is játszó volt Málaga-védőt

Vágólapra másolva!
2013.02.14. 11:52
A Nemzeti Sport Online két napja adta hírül, hogy a Lomabrd Pápa két próbajátékost tesztel, a spanyol Daniel Orozco és a fehérorosz Alekszandr Lebegyev személyében – a védő és a csatár egyelőre marad, a hétvégén is bizonyíthatnak.

A korábban a Málagában négy meccsen a spanyol élvonalban is szereplő spanyol védő, Daniel Orozco tegnap góllal mutatkozott be a Lomabr Pápában a Szigetszentmiklós elleni, 3–1-re megnyert felkészülési mérkőzésen. A 26 éves védő és a hozzá hasonlóan próbajátékra érkezett, tegnap ugyancsak szerepet kapó 27 éves fehérorosz csatár, Alekszandr Lebegyev szerződtetéséről még nem született döntés.a Szigetszentmiklós elleni, 3–1-re megnyert felkészülési mérkőzésen. A 26 éves védő és a hozzá hasonlóan próbajátékra érkezett, tegnap ugyancsak szerepet kapó 27 éves fehérorosz csatár, Alekszandr Lebegyev szerződtetéséről még nem született döntés.

„A két játékos egy hétre érkezett hozzánk. Így a hétvégén még bizonyíthatják képességeiket. Azt követően döntünk róluk" – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online érdeklődésére Szemán György klubigazgató.

A pápaiak a tervek szerint két nap múlva a szlovákiai MFK Ruzomberok (Rózsahegy) játszanak felkészülési meccset, azon a találkozón kaphatnak ismét lehetőséget a próbajátékosok.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A LOMBARD PÁPÁNÁL

Érkezők: Dóczi Krisztián (BKV Előre – kölcsönből vissza), Beliczky Gergő (Ferencváros), Jaszarevics Mahir (Zalaegerszegi TE FC), Tajthy Tamás (Újpest FC)

Távozik/távozhat: Joze Benko (szlovén, NK Zavrc – Szlovénia), Aleksandrs Cekulajevs (lett, ?), Fellai József (Kozármisleny), Youssef Sekour (francia-marokkói, DVTK – kölcsönből vissza), Simon András (Győri ETO FC – kölcsönből vissza)

Kiszemeltek: Alekszandr Lebegyev (fehérorosz, Legia Warszawa – Lengyelország), Daniel Orozco (spanyol, Aszterasz Tripolisz – Görögország)

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik