Pápa: Gyömbér szalagszakadásával lőttek a külföldi szerződésnek

Vágólapra másolva!
2011.05.21. 08:25
Ahogy arról már beszámoltunk, a Lombard Pápa labdarúgója, Gyömbér Gábor az MTK elleni múlt heti bajnokin keresztszalag-szakadást szenvedett, azóta megműtötték és előreláthatóan hat hónapot kell kihagynia jár. A középpályás a Nemzeti Sportnak elmondta, a sérülés azért is különösen fájó, mert a nyáron szeretett volna külföldre szerződni.

„Amikor talajt fogtam, éreztem, nagy baj lehet – emlékezett vissza a sérülés pillanatára a szerdán megműtött Gyömbér Gábor.– Ártalmatlan szituáció volt, senki sem állt körülöttem, de amikor a felugrás után leérkeztem a gyepre, roppant, s egyben ki is csavarodott a térdem.”

„Azért bíztam benne, megúszom kisebb sérüléssel, hiszen nem volt akkora fájdalmam, mint négy esztendeje, amikor hasonló hangot hallottam, csak akkor a jobb térdemben. Sajnos hétfőn kiderült a röntgen és az MR-vizsgálat után, hogy mégis beütött a mennykő. Előreláthatólag hat hónapot kell kihagynom” – tette hozzá a középpályás.

Így pedig tovaszállt egy álom, hiszen... „...a nyáron külföldre szerettem volna igazolni – mondta szomorú hangon Gyömbér Gábor, aki számára nem ismeretlen a légiós élet, hiszen ifistaként Brazíliában, az América FC Natal csapatában futballozott. – Konkrét lehetőségem eddig nem volt, de reménykedtem benne, feljebb léphetek. Ugyanakkor még másfél évig él a szerződésem a Pápával, s ki kell köszörülnünk a csorbát, a tavaszt nagyon elrontottuk, a jelenlegi, tizenharmadik helyezésünk pedig nem éppen ideális. Bár kérdés, a következő szezonban mekkora szerepet tudok vállalni..."

Az eddigi 29 forduló alatt mindannyiszor kezdőként szerepet kapó, Véber György vezetőedző által rendre dicsért futballista minden bizonnyal nagyon hiányzik majd az őszi szezonban a pápai középpálya közepéről.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik