Paksi FC: Montvai Tibor góllal térne vissza Kecskemétre

Vágólapra másolva!
2010.09.24. 20:52
Montvai Tibor és Tököli Attila a nyáron gyakorlatilag „helyet cserélt" egymással, előbbi Kecskemétről Paksra, utóbbi Paksról Kecskemétre igazolt. A zöld-fehérek támadója klubja hivatalos honlapjának elmondta, emiatt nem lesz köztük külön rivalizálás a hétvégi bajnoki mérkőzésen, de szeretne gólt szerezni volt csapata ellen.  

„Nem hinném, hogy különösebben rivalizálnánk – nyilatkozta Montvai Tököliről. – Jó a viszony közöttünk, és tisztelem a játékát is, még mindig az egyik legjobb futballista a bajnokságban. Ő is előretolt csatárt játszik, de azért mégis más típusúak vagyunk. Én az alkatomnál fogva is inkább statikus vagyok, nagyobb, robosztusabb vagyok nála. Ő mozgékonyabb, fürgébb, a leshatáron mozgó támadó. Azt pedig csak a bajnokság végén lehet megmondani, hogy a váltás kinek sikerült jobban."

„Nem felejtem soha, hogy én Kecskeméten is jól éreztem magam, és jók voltak a mutatóim is, hiszen hatvankilenc mérkőzésen harmincnyolc gólt szereztem. De az is biztos, hogy szeretnék gólt rúgni a volt csapatomnak, mint ahogy azt például a Nyíregyházával is megtettem. Szeretnék góllal »visszatérni« Kecskemétre. Remélem ebben a társaim is segíteni fognak, és nem marad el a bravúr" – bizakodott Montvai.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik