Paks: távozik a visszatérő ferencvárosi nevelés

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.07.02. 09:30
Kovács Gábor tavasszal a Paksi FC kölcsönjátékosaként az NB II-es ZTE-ben futballozott. A kölcsönszerződése lejártával Pakson volt jelenése, de a tolnaiakkal közös megegyezéssel megszüntette a még egy évig érvényes megállapodását – tudta meg a Nemzeti Sport Online.

A Ferencvárosban nevelkedő, majd többek között a Vasasban, Pécsen és Egerben is játszó védő 2013 és 2015 között Pakson alapemberré vált, majd két és fél évvel ezelőtt a DVTK-hoz igazolt. Diósgyőrben azonban sérülések nehezítették a játékát, és másfél szezon után visszatért Paksra.

A tolnaiaknál az ősszel három NB I-es bajnokin és két kupameccsen játszott, egy gólt szerzett (valamint a paksiak második csapatában hét NB III-as találkozón is pályára lépett), majd a tavaszi szezonban az NB II-es ZTE-ben nyolc bajnoki mérkőzésen jutott szóhoz.

A 29 éves, az NB I-ben eddig 177 meccsen szereplő védő a paksi szakítással szabadon igazolhatóvá vált.


NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A PAKSI FC-NÉL
Érkezők:
Daru Bence (ZTE, kölcsön után végleg), Hajdú Ádám (Bp. Honvéd, kölcsön után végleg), Kokenszky Norbert (Rákosmente KSK), Verpecz István (Debreceni VSC)
Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők: Nagy Richárd (SZEOL SC, ?), Vági András (Mezőkövesd)
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek: –

Kiszemeltek: Pekár László (Puskás Akadémia)
Távozók: Balázs Zsolt (kispesti kölcsön után ZTE), Kelemen Dávid (békéscsabai kölcsön után Nyíregyháza), Kovács Gábor (zalaegerszegi kölcsön után szabadon igazolható, szerződést bontottak vele), Székely György (szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók: Bor Dávid (dorogi kölcsön után Soproni VSE), Kesztyűs Barna (Nyíregyháza), Kokenszky Norbert (Soproni VSE), Kővári Róbert (dorogi kölcsön után Soproni VSE)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Vernes Richárd (Bp. Honvéd, ?)
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik