Paks: neten érdemes megvenni a jegyet az újpesti szurkolóknak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.21. 10:59
A hétvégi labdarúgó NB I-es forduló egyik legnagyobb érdeklődéssel várt mérkőzése a szombaton 16.30-kor kezdődő Paks–Újpest találkozó: a második helyezett fogadja az ötödiket.

A paksi honlap tájékoztatása szerint a házigazda klub a vendégszurkolók maradéktalan kiszolgálása érdekében megkereste az Újpestet, hogy a lila-fehér szurkolók a Szusza Ferenc Stadionban tudják elővételben megvásárolni belépőjüket a bajnokira. A paksi megkeresésre a lila-fehérek jelezték, hogy a jegyértékesítést nem tudják megoldani.

Ezért a Paksi FC újabb pénztárt nyit a vendégszektorban, de a helyszűke miatt így is csak kettő pénztár tud működni. A hazaiak így arra kérnek minden Újpest-szimpatizánst, hogy lehetőség szerint a jegyét a meccsjegy.mlsz.hu oldalon keresztül vásárolja meg elővételben, a mérkőzés előtti torlódások elkerülése érdekében.

A klub vezetősége közben úgy döntött, hogy azok a paksi drukkerek, akik a helyszínen szurkoltak a Puskás Akadémia elleni idegenbeli meccsen (és csak az első félidő végén jutottak be a nézőtérre), ingyen mehetnek be az Újpest elleni bajnokira.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik