Paks: Nem feltartott kézzel megyünk Győrbe - Horváth F.

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.30. 17:51
Horváth Ferenc, a labdarúgó NB I-ben szereplő MVM Paks vezetőedzője szerint a Győri ETO elleni bajnoki meghatározhatja, milyen lesz az idényük. A szakember szerint ellenfelük győzelmi kényszere, még jól is jöhet számukra.

„Korábban azt mondtam, hogy a Videoton elleni mérkőzésen kiderül a csapatról, hogy valójában mire képes. Ez, az ismert okok miatt nem történ meg. Utána azt gondoltam, hogy majd a Honvéd elleni meccsen eldől, hova akarunk tartozni, a közép, vagy inkább az élmezőnyhöz. Azonban ezen a meccsen sem igazán lehetett felmérni, hogy hol tartunk. Most azt mondom, hogy a Győr elleni bajnoki megmutathatja, hogy milyen lesz az idényünk” – nyilatkozta az MVM Paks vezetőedzője, Horváth Ferenc a klub hivatalos oldalának.Horváth Ferenc a klub hivatalos oldalának.

„Az ETO nagyon szorult helyzetben van, az idén még nem nyertek. Biztos úgy gondolják, hogy a legjobb alkalom kínálkozik arra, hogy a Paksot megverve megszerezzék az első győzelmüket. Ebből következően nagyon nehéz mérkőzésre számítok, de nem feltartott kézzel megyünk Győrbe, mert nekünk is vannak céljaink. Az is előfordulhat, hogy az ETO nyerési kényszere a mi malmunkra hajtja a vizet. Minden bizonnyal már a mérkőzés elején megpróbálják dűlőre vinni a dolgot, amibe viszont hiba is csúszhat. Mi igazából teher nélkül játszhatunk a bajnok otthonában, de azért remélem, a játékosok átérzik, hogy nekünk is pontra, pontokra van szükségünk ahhoz, hogy előre tudjunk lépni. Ha a fiúk elhiszik, hogy ők is vannak olyan jó játékosok, mint bárki más, akkor nem lesz probléma” – nézett a mérkőzés elé a szakember.

NB I, 6. FORDULÓ – PROGRAM, JÁTÉKVEZETŐK
Időpont Mérkőzés (Tv) Játékvezető
Augusztus 30., péntek
19.00 Haladás–Lombard Pápa (Tv: Sport1) Farkas Ádám
Augusztus 31., szombat
16.30 Győri ETO–MVM Paks (Tv: Sport1) Fábián Mihály
19.00 Ferencváros–KTE-Phoenix Mecano (Tv: Sport1) Andó-Szabó Sándor
19.00 Mezőkövesd–Puskás Akadémia Szabó Zsolt
21.00 DVTK–Újpest (Tv: M2) Németh Ádám
Szeptember 1., vasárnap
16.30 PMFC–DVSC-Teva (Tv: M1) Becséri Dániel
18.30 Kaposvár–Bp. Honvéd (Tv: Sport2) Solymosi Péter
20.30 Videoton–MTK (Tv: Sport2)Bognár Tamás
TABELLAGÓLLÖVŐLISTA, JÁTÉKOSSTATISZTIKÁKMENETRENDEREDMÉNYEK

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik