Paks: műtét vár a rutinos támadóra, négy-öt hónap múlva térhet vissza

Vágólapra másolva!
2019.10.03. 09:52
null
Bartha Lászlóra (jobbra) hosszú kihagyás vár (Fotó: Dömötör Csaba)
Meg kell operálni Bartha Lászlót, a labdarúgó NB I-ben hét forduló után a kilencedik helyen álló Paks 32 esztendős támadóját – jelezte honlapján a tolnai klub.

A rutinos futballista – aki 2010 óta szerepel Pakson – a bajnokság első hat fordulójában rendre pályára lépett, ám a legutóbbi, Zalaegerszeg elleni találkozón nem volt keretben.

Bartha László nyár óta sarokcsontkinövéssel bajlódik, melynek következtében nemrég begyulladt az Achilles-ina.

„Folyamatosan bíztam benne, hogy egyre jobb lesz a sarkam, hiszen tényleg javult egy ideig, aztán egy ponttól kezdve ez a tendencia megállt, sőt komolyabb terhelésre rosszabbodott. Szép lassan így jutottam el odáig, hogy szenvedés volt játszani, és már a fájdalomcsillapítók sem segítettek” – idézi a paksifc.hu Barthát.

A korábban a Ferencvárosban is játszó labdarúgó Németországba utazott egy specialistához, aki közölte, műteni kell a paksi játékos lábát.

„A beavatkozást már Magyarországon végzik majd, most pedig azon vagyunk, hogy egy minél előbbi időpontot találjuk, mivel az operációt követően nyolc-tíz hétnek is el kell telnie, mire újra terhelhetővé válik a lábam. Természetesen a rehabilitáció ideje soktényezős, de megközelítőleg négy-öt hónap, mire újra pályára léphetek” – tette hozzá Bartha.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik