Paks: „Inkább egy kisebb stadion, de az legyen tele”

Vágólapra másolva!
2014.10.30. 16:29
Bartha László, a labdarúgó NB I-ben szereplő MVM-Paks futballistája a Ferencváros elleni hétvégi bajnoki előtt többek között az új Üllői úti stadionról is szót ejtett.

„Kifejezetten jó csapatnak tartom a Fradit, de nem verhetetlennek. A maximumnál is többet kell majd kihozni magunkból a győzelemhez. Először fogunk az új stadionban játszani. Van bennem természetes kíváncsiság, ám egyébként semmi különösebb pluszt nem ad. Azt vallom, hogy inkább játsszunk egy kisebb stadionban, de az legyen tele, mint egy gyönyörű újban, ahol nincs telt ház. A jó hangulat egy teli stadionban számomra nagyobb motivációt jelent" – mondta az egykor a Ferencvárosban nevelkedő Bartha a paksifc.hu-nak.Bartha a paksifc.hu-nak.

„Ha azt a játékot fogjuk produkálni, amit az eddig megnyert mérkőzéseinken, akkor őket is le tudjuk győzni. Öt gólt szereztem, de többet várok el magamtól. Ha a játékom javulna, és mellette jönnének a további gólok is, akkor elégedett lennék. Akkor majd decemberben elmondhatnám, hogy ez az eddigi legjobb őszöm" – tette hozzá Bartha.

A paksiak szombaton 20 órakor lépnek pályára a Ferencváros ellen az NB I 13. fordulójában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik