Paks: Horváth Ferenc helye biztos, játékosok mehetnek

Vágólapra másolva!
2013.11.12. 08:52
A Paks egy nap híján két hónapja, azaz szeptember 13-án nyert legutóbb bajnoki meccset, azóta hét fellépésén három döntetlen mellett négyszer is pont nélkül maradt. Tudnánk néhány klubot említeni, amelynél hasonló eredménysor után elköszönnek a vezetőedzőtől – az MVM Paks nem tartozik közéjük. Persze, a csapat elöljárói jól tudják, több van a futballistákban, mint amennyit eddig mutattak, Haraszti Zsolt ügyvezető szerint pedig nem az edzőváltás jelentené a problémák megoldását.

Haraszti a nyáron mindent elkövetett, hogy Horváth Ferencet Paksra csábítsa, és megfutamodásnak érezné, ha most kihátrálna a vezetőedző mögül.

„A Haladás és a Pápa elleni mérkőzésen már jobban játszottunk, mint az előző hetekben, de ahogy lenni szokott a gödörben lévő csapatoknál, a helyzeteink kimaradtak – mondta a paksiak ügyvezetője, Haraszti Zsolt. – Nem azt érzékelem, hogy nagy a veszély, ám tagadhatatlan, hogy rossz felé indultunk el. Ilyenkor már megremegnek a lábak, rossz döntések születnek, de azon leszünk, hogy a bajnoki szünetben rendezzük a sorokat. Hétfőn elbeszélgettem a labdarúgókkal és a szakmai stábbal, elmondtam, hogy eddig türelmesek voltunk, az ősszel hátralévő három meccsen azonban pontokra van szükségünk. Az biztos, hogy a télen a játékoskeretben változások lesznek, az viszont fel sem vetődött, hogy Horváth Ferenctől elköszönnénk."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik