Paks: Bartha László további 3-4 hetet hagyhat ki

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.03.11. 21:29
A Paksi FC meghatározó játékosa, a legutóbbi, Vidi elleni bajnokiról sérülés miatt hiányzó Bartha László további három-négy hetet hagyhat ki.

Bartha Lászlósérülés miatt nem tudta vállalni a játékot a Mol Vidi FC elleni (2–2) szombati mérkőzésen. A tolnai támadónak egyik lágyéktáji izmában három centiméteres beszakadás keletkezett a csütörtöki tréningen, 3-4 hét pihenőre biztosan szüksége lesz – adta hírül a Paksi FC hivatalos honlapja.Bartha Lászlósérülés miatt nem tudta vállalni a játékot a Mol Vidi FC elleni (2–2) szombati mérkőzésen. A tolnai támadónak egyik lágyéktáji izmában három centiméteres beszakadás keletkezett a csütörtöki tréningen, 3-4 hét pihenőre biztosan szüksége lesz – adta hírül a Paksi FC hivatalos honlapja.

„Alaphelyzetben nincsenek fájdalmaim, de sétálásnál már érzek kellemetlenséget, ugyanakkor számomra a történteknek nem ez a legrosszabb része, sokkal inkább a lelki, mentális velejárója. Végre ismét kezdőjátékos lettem, emiatt stabilabbnak is éreztem magam, majd jött ez a sérülés. Egyértelműen az a célom, hogy minél előbb teljes értékű munkával segítsem a csapatot”– nyilatkozta Bartha a sérüléséről.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik