Paks: „A Man. Cityhez képest jól jöttünk ki a hétvégi meccsből”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.04.16. 12:44
A labdarúgó NB I-ben szereplő MVM-Paks játékos-edzője, Tököli Attila a Liverpool–Manchester City, valamint a Granada–Barcelona bajnoki mérkőzéseket is felemlegette, amikor a tolnai együttes legutóbbi és soron következő összecsapásáról fejtette ki a véleményét.

Mint ismert, a kieső helyen álló Paks az NB I 24. fordulójában kétgólos hátrányból mentett pontot a Mezőkövesd otthonában, ráadásul mindkét találatát a második félidő elején szerezte.Mint ismert, a kieső helyen álló Paks az NB I 24. fordulójában kétgólos hátrányból mentett pontot a Mezőkövesd otthonában, ráadásul mindkét találatát a második félidő elején szerezte.

„Csupán annyi történt, hogy a térfélcsere után a csapat felvállalta a futást, a cseleket és a támadásokat. Sajnos a pontot az i-re így sem tudtuk feltenni. Holott a Mezőkövesdnek nem is volt helyzete, csak szabadrúgásokból veszélyeztetett, azok miatt viszont nem izgultunk, mert van egy jó kapusunk. Mázlink viszont nincs, mert a Kaposvár és a Mezőkövesd ellen is úgy lett döntetlen a vége, hogy a helyzetek alapján simán nyernünk kellett volna. És bár a győzelem elmaradása miatt nem kis keserűség volt bennem, az legalább kiderült, hogy van tartásunk, Ha azt veszem, hogy a hozzánk hasonlóan nulla kettőről egyenlítő Debrecen és Manchester City végül vereséggel zárta a hétvégi meccsét, egész jól jöttünk ki a helyzetből... Komolya fordítva a szót, a szombati meccs második félidejében nyilvánvalóvá vált: alibizve, betojva nem lehet játszani!” – szögezte le Tököli, aki biztosra veszi, hogy a paksiak a következő fordulóban legyőzik a listavezető Debrecent.

„Nincs más választásunk. A Debrecen jó csapat, a bajnoki cím várományosa, de nem verhetetlen – ez éppen a hétvégén, az MTK elleni meccsén bizonyosodott be. Amint az is, hogy a Granada is sikeres lehet a Barcelona ellen, holott előzetesen senki sem adott volna három forintot sem a győzelmére. A futballban az is szép, hogy bármi megtörténhet” – mondta a korábbi válogatott csatár.

HA ARRA IS KÍVÁNCSI, HOGY TÖKÖLINEK VAN-E BELESZÓLÁSA AZ ÖSSZEÁLLÍTÁSBA, PÁLYÁRA LÉP-E A LOKI ELLEN, ÉS HOGY MIT ÉRZETT A MEZŐKÖVESD ELLENI MECCS SZÜNETÉBEN, AKKOR KERESSE A NEMZETI SPORT SZERDAI SZÁMÁT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik