PAFC: két tehetséget is meghívott a Bayern München

Vágólapra másolva!
2018.06.15. 12:20
A labdarúgó NB I-es Puskás Akadémia FC két fiatal tehetsége, Komáromi György és Posztobányi Patrik szakmai körúton vehetett részt a német rekordbajnoknál, a Bayern Münchennél.

A két egyesület között több éve sikeres együttműködés zajlik, melynek eredményeként áprilisban például három magyar fiatal (Daróczi Zoltán, Kocsis Bence és Papp László) tekinthette meg testközelből a bajoroknál zajló szakmai munkát.

A német klub most két tehetséget, Komáromi Györgyöt és Posztobányi Patrikot invitálta meg egy hétre, a két játékos ez idő alatt a Bayern München utánpótláscsapatainak edzéseit látogathatja.

„Nagyon jól érzem magam itt a Bayernnél, hasznos tapasztalatszerzés ez számunkra. Az itteni és hazai tréningeket összehasonlítva nem sok különbséget véltem felfedezni” – árulta el a PAFC honlapjának a 16 esztendős Komáromi.

A magyar U16-os válogatott csapatkapitánya, a 15 éves Posztobányi elmondta, nagyon pozitívan fogadták őket a müncheni fiatalok.

„Csapattagként fogadtak bennünket, egy igazi családi légkörbe csöppentünk bele, ami segített abban, hogy minél jobban pörögjünk az edzéseken.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik