PAFC: hárman is haladnak a visszatérés felé vezető úton

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.21. 10:19
A labdarúgó NB I-ben szereplő Puskás Akadémia három játékosa a klub hivatalos honlapjának beszélt sérülése jelenlegi állapotáról.

„Hat hét telt el a rehabilitáció megkezdése óta, minden a tervek szerint halad – mondta Mikola László a pfla.hu-nak. – Eddig azon dolgoztam, hogy megerősítsem a szalagokat a lábamban, illetve a combizom visszaépítése volt a cél. Jelenleg az orvosi engedélyre várok, hogy elkezdhessek teljes súllyal dolgozni és kocogni. Labdázgatni csak utána kezdhetek majd.”Mikola László a pfla.hu-nak. – Eddig azon dolgoztam, hogy megerősítsem a szalagokat a lábamban, illetve a combizom visszaépítése volt a cél. Jelenleg az orvosi engedélyre várok, hogy elkezdhessek teljes súllyal dolgozni és kocogni. Labdázgatni csak utána kezdhetek majd.”

„Rendben vagyok! Egyelőre csak comb- és csípőerősítő gyakorlatokat csinálok a biciklizés mellett – mondta Tamás Márk. – A napokban végre lekerül a lábamról a gipsz, és kapok két hétre egy műanyag rögzítőt. Amikor azt is leveszik, elkezdhetek lassan mozogni. Ha minden jól megy, akkor már december közepe felé futhatok és labdázhatok rendesen. Remélem, a januári felkészülést már újult erővel tudom megkezdeni a csapattal.”

„Jól haladok a rehabilitációval – mondta Spandler Csaba. – Két hete vették le a gipszet a lábamról, azóta folyamatosan a bokám erősítésén dolgozom. Arra várunk, hogy a csavar beépüljön a csontba. Most még nem végezhetek olyan feladatokat, amikor teljes testsúlyommal ránehezedhetek a lábamra, de ha így haladnak a dolgok, egy hét múlva már elkezdhetek futni.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik