PAFC: felvették a kapcsolatot Szélesi Zoltánnal

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.04.15. 08:37
Az élvonalbeli Puskás AFC labdarúgócsapatának elöljárói felvették a kapcsolatot a közelmúltban szabadon igazolhatóvá vált Szélesi Zoltánnal. Benczés Miklós újabb rutinos, válogatott labdarúgóra számíthatna, bár a furcsa újpesti időszakot maga mögött tudó – hónapokon keresztül magányosan készülő – védő nincs játékban. Igaz, ingyen megszerezhető.

 

A 32 esztendős védő korábban megfordult többek között a német Energie Cottbus, a francia Strasbourg és a holland Nijmegen együttesénél, alighanem nagy segítségére lenne a hátralévő fordulókban az újoncnak. Főként úgy, hogy a hátvédsort illetően nagy balszerencse sújtja a Puskás Akadémiát az elmúlt időszakban.

Sérülés miatt nem kevesebb, mint öt védő esett ki a sorból. A rutinos Vaskó Tamás mellett Lorentz Márton, Margitics Andor, Vasziliosz Aposztolopulosz, valamint Nagy Zsolt sem állhat Benczés Miklós rendelkezésére. A Fradi elleni meccsen Tamás Márk és Szekeres Adrián is piros lapot kapott, és eltiltás vár rá, így jelenleg a belső és a jobb oldali védő posztján egyedül Vaszicsku Gergő hadra fogható.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik