PAFC: A Real Madrid ellen is győznünk kellene - Czvitkovics

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.09.27. 12:49
Czvitkovics Péter, a labdarúgó NB I-ben szereplő Puskás Akadémia középpályása csapata honlapján elmondta, a gyenge kezdés után már nem foglalkozhatnak azzal, ki az ellenfél, mindenképpen el kell kezdeniük a pontgyűjtést.

„Felőlünk jöhet akár a Real Madrid is, akkor is győznünk kell. Nincs más választásunk. Abban a helyzetben vagyunk, hogy mindenképpen el kell kezdenünk gyűjteni a pontjainkat. Mert ez így nem mehet tovább. Tényleg! Játsszunk csúnyán, nem érdekel a látvány. Egy számít, hogy végre elinduljunk felfelé a tabellán” – mondta Czvitkovics a pfla.hu-nak.Czvitkovics a pfla.hu-nak.

A nyolc forduló alatt négy pontot gyűjtő felcsútiak szombat 16 órakor a bajnoki tabella második helyén álló Ferencvárost fogadják. A tízszeres válogatott középpályás szerint csapatának a gyenge kezdés ellenére a középmezőnyben lenne a helye.

„Én és velem együtt a többi rutinos játékos azért jött a PAFC-hoz, hogy segítsen a csapatnak. Nagyon komolyan gondolom, amit mondok: a mi helyünk a középmezőnyben van. Az utolsó három meccset nagyon elrontottuk, a Mezőkövesd, a Diósgyőr és a Haladás ellen is megvoltak a helyzeteink, játékban nem múlt felül minket az ellenfél, mégsem szereztünk pontot. Ennek vége, most már abban a helyzetben vagyunk, hogy nem érdekel, ki az ellenfél, nem mérlegelhetünk. Pontok kellenek” – tette hozzá Czvitkovics.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik