PAFC: a 21 éves támadó átértékelte az életét

Vágólapra másolva!
2013.10.07. 10:33
A Puskás Akadémia támadó középpályása, Haraszti Zsolt a Ferencváros után a hétvégén a PMFC ellen is kezdő volt – több mint hét és fél hónap után. A legutóbbi három fordulóban négy gólpasszt (kettőt a Pécs ellen) jegyző futballista elmondta, a sérülése alatt átértékelte az életét.

„Nem volt még arra példa, hogy két alkalommal is gólhoz segítsem valamelyik társam – mondta Haraszti Zsolt, a felcsúti együttes 21 esztendős szélső támadója. – Hogy nyerjünk Pécsen, némi szerencse is kellett, hiszen olykor szorongattak a hazaiak. De a lényeg a három pont!”

„Még februárban, a Videoton színeiben, a Zalaegerszeg ellen tapadt le a lábam, s szakadt el az elülső keresztszalagom, ráadásul a porc is megsérült – emlékezett vissza a játékos a nehéz időszakra. – Gyötrelmes hónapokat éltem át, kiderült, ki az igazi barát, s ki nem – mindenképp megemlíteném, hogy a Vidi rengeteget segített a felépülésemben. A sérülés során átértékeltem az életemet, azt is megbecsültem, ha elmehettem sétálni vagy futni. Felnőttem.”

S minden bizonnyal a Puskás Akadémia is az NB I-es szinthez.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik