Őszinte Hajnal; főszereplőként nyerne BL-t a Győri ETO új klasszisa

Vágólapra másolva!
2019.02.21. 22:59
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk.

Hajnal Tamás szeptember óta dolgozik a Ferencváros sportmenedzsereként. A korábbi válogatott labdarúgó lapunknak elmondta, nem is lehet összehasonlítani jelenlegi szerepkörét azzal, amikor még profi labdarúgó volt: teljesen mások a napi teendői, sokkal összetettebbek a feladatai. A munkája fontos része, hogy szoros kapcsolatot tart az első csapatot irányító Szerhij Rebrovval, s ennek része az is, hogy a mérkőzések után elmondja a véleményét a látottakról. A korábbi irányító arra a kérdésre is őszintén válaszolt, mi volt eddigi munkája legnehezebb fejezete.
Hajnal Tamás szeptember óta dolgozik a Ferencváros sportmenedzsereként.
A korábbi válogatott labdarúgó lapunknak elmondta, nem is lehet összehasonlítani jelenlegi szerepkörét azzal, amikor még profi labdarúgó volt: teljesen mások a napi teendői, sokkal összetettebbek a feladatai. A munkája fontos része, hogy szoros kapcsolatot tart az első csapatot irányító Szerhij Rebrovval, s ennek része az is, hogy a mérkőzések után elmondja a véleményét a látottakról. A korábbi irányító arra a kérdésre is őszintén válaszolt, mi volt eddigi munkája legnehezebb fejezete.

Amanda Kurtovic, a Győr női kézilabdacsapatának új szerzeménye többnemzetiségű családba született. Édesapja horvát származású, de fiatalon Svédországba költözött, itt ismerkedett meg leendő feleségével. Amanda már Karlskronában látta meg a napvilágot, hatéves volt, amikor Norvégiába mentek, mert a kézilabdázó apa ott talált magának új klubot. A 27 éves játékos bizakodva várta a decemberi Eb-t, Nora Mörk távollétében minden korábbinál nagyobb szerepre számíthatott a norvég válogatottban, de a felkészülés hajrájában keresztszalag-szakadást szenvedett.

Exkluzív interjút adott lapunknak a Nemzetközi Teniszszövetség elnöke. David Haggerty lassan négy éve lépett hivatalba, azóta 65 országban járt, s most a Hungarian Ladies Open kapcsán Budapest vendége. A sportvezető harmadik alkalommal jár fővárosunkban, és nagyon szereti a várost, így aztán azt is elképzelhetőnek tartja, hogy mi legyünk majd a Fed-kupa döntőjének házigazdái. Az amerikai sportvezető beszélt arról is, milyenek az első tapasztalatok a Davis-kupa új lebonyolításáról.

Sportkrém mellékletünk vendége ez alkalommal a volt válogatott labdarúgó, Rajczi Péter. A jelenleg Kaposváron, az NB II-ben futballozó gólerős támadó mesélt arról is, annak idején miért nem az úszást, a kosárlabdát vagy az atlétikát választotta. A fotózás kedvéért felvette a vadászruháját, és fejszét is ragadott. Mint kiderült, noha igazi lakótelepi srác, gyerekkorától rajong a természetért, amit erdőmérnök édesapjának köszönhet.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik