Őszi megújulás: még modernebb az NSO

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.09.15. 23:56
A labdarúgó Bajnokok Ligája 2013–2014-es csoportkörének elindulásával sporteseményekben gazdag, tartalmas őszi időszak köszönt a Nemzeti Sport Online látogatóira. A szezonra a szerkesztőség kibővített tartalommal és újszerű megoldásokkal készül – a fejlesztés motorja az NSO és a Szerencsejáték Zrt. közötti szakmai együttműködés.

Gyorsaság, kényelem és sok információ. A modern kor embere számára fontos fogalmak, azok számára pedig különösen, akik a sportot szeretik és követik, illetve a sportfogadás szenvedélyének hódolnak.

A Nemzeti Sport Online – a folyamatosan változó fogyasztói igényekhez igazodva – jelentős változásokkal készül az őszi „sportos rohamra". Bővül az élőben követhető mérkőzések száma, a jövőben több előzetes statisztika és teljesen megújult mérkőzés-adatlap segíti az olvasókat és a fogadó kedvű látogatókat.

A tartalomhoz a forma is igazodik, még látványosabb, még modernebb megoldások könnyítik meg az oldalon belüli navigációt, azt, hogy az olvasók egyszerűbben és kényelmesebben találjanak meg minden információt az oldalon.

Külön figyelmet szentelünk az interaktív kommunikációnak, szavazásokkal és kommentelési lehetőséggel bővül az NSO eseményközpontja.

A fejlesztésekben a Nemzeti Sport Online szakmai partnere a Tippmixpro, a két fél között köttetett megállapodás biztosítja, hogy az NSO bővebb tartalmi kínálata által minden szükséges információ eljusson az olvasókhoz, elősegítve a tiszta és biztonságos online sportfogadást.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik