Osijek: „a Videoton kifelejtett egy nullát” az ajánlatból

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.12.30. 07:08
A 24sata.hr portál szerint „kávéra és szendvicsekre” sem elég az az összeg, amit a horvát Index cikkében megemlítettek szerint a Videoton labdarúgócsapata a 22 éves balhátvédért, Borna Barisicért ajánlott.

Az index.hr-nek karácsony előtt Mario Mihic sajtófőnök elmondta, hogy a súlyos anyagi nehézségekkel küszködő NK Osijek 25 ezer eurós ajánlatot kapott a Videotontól Barisic játékjogáért cserébe. A horvátok nagyon alacsonynak tartották az összeget – a transfermarkt.de jelenleg 352 ezer euróra becsüli a balhátvéd árát.

„Amikor megláttuk az összeget, azzal tréfálkoztunk egymás között, hogy valószínűleg kifelejtettek egy nullát” – idézi a 24sata.hr az eszékiek reakcióját.

Sokkal valószínűbb, hogy Barisic, csakúgy, mint az utánpótlás-válogatott középpályás Josip Misic, a Dinamo Zagrebhez kerül. Az NK Osijek ötmillió kunáért (kicsit több, mint 205 millió forint) hajlandó lenne eladni a két futballistát a horvát futball első számú klubjának, ez pedig megmenthetné a csődtől az eszékieket. A Dinamo ügyvezetője, Zdravko Mamic Eszékre utazik tárgyalni a két játékos ügyében.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik