Nyíregyháza: NB I-es U-válogatott támadó érkezhet

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.28. 12:50
Amint arról mai korábbi hírünkben beszámoltunk, a következő szezontól az NB I-ben szereplő Nyíregyháza nagy tervekkel vág neki az új idénynek, ennek megfelelően pedig a háttérben már folynak a tárgyalások a csapat megerősítéséről.

A Nemzeti Sport Online értesülései szerint a Nyíregyháza egyik kiszemeltje a KTE U-válogatott játékosa, a 21 esztendős Pekár László.

A támadó ebben a szezonban 21 meccsen lépett pályára az NB I-ben, gólt nem szerzett, három gólpassz fűződött a nevéhez. A szerződése júniusban lejár Kecskeméten, így ha sikerül megegyeznie a nyíregyházi vezetőkkel, ingyen kerülhet az újonchoz.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A KTE-PHOENIX MECANÓNÁL
Érkezők:
Távozott/távozhat: Bebeto (szenegáli, Lugano – Svájc, kölcsönből vissza?), Burics András (DVSC – kölcsönből vissza?), Eliomar (brazil, Partizan Beograd – Szerbia, kölcsönből vissza), Henri Eninful (togói, Újpest – kölcsönből vissza?), Pekár László (Nyíregyháza?), Vukasin Polekszics (montenegrói, DVSC – kölcsönből vissza?), Simon András (Győri ETO – kölcsönből vissza?), Szécsi Márk (DVSC – kölcsönből vissza?), Brahima Touré (elefántcsontparti, Lugano – Svájc, kölcsönből vissza?)
Kiszemeltek:

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik